R.S. Line Новото Renault MEGANE

Екстериор на MEGANE R.S. Line
  • Екстериор на MEGANE R.S. Line

Изразете спортния си дух

Новото Renault MEGANE представя новата си версия R.S. Line като демонстрира уникален спортен дизайн.

  • Екстериор отпред на MEGANE R.S  Line
  • Екстериор отзад на MEGANE R.S  Line
  • Интериорен дизайн на MEGANE R.S  Line

Ексклузивен дизайн и оборудване

Екстериор на MEGANE R.S. Line

Дизайн, вдъхновен от света на Renault Sport: отвън...

F1 сплитер, броня тип „пчелна пита“, 17-инчови лети джанти Montlhéry или 18-инчови Magny-Cours, аеродинамичен спойлер... Вдъхновен от емблематичните кодовете на моделите Renault Sport, новият MEGANE R.S. Line демонстрира гордо своя спортен, ултрадинамичен характер. Готови ли сте да усетите нова тръпка?

Волан, салон – MEGANE R.S. Line

...и в салона.

Винаги сте се чудили какво е усещането да си пилот на Формула 1? Волан с перфорирана кожа, щампован с двойния диамант на R.S., състезателен комплект педали от полиран алуминий, спортни седалки с усилена странична опора... Настанете се удобно в спортната кабина и се насладете на уникално изживяване. Заемете стартова позиция, пригответе се, потегляйте!

Арматурно табло – MEGANE R.S. Line

Ексклузивно оборудване

Със своя черен салон, маркиран с червени кантове, табло с карбонови нишки, черна гарнитура на тавана, тапицерия Alcantara® с видими декоративни шевове и висококачествени материали, салонът на новия MEGANE излъчва елегантност до най-дребния детайл.

Новият Renault MEGANE в подробности

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

Научете повече