Динамичен стил Новото Renault MEGANE

Интериорен и екстериорен дизайн на Renault MEGANE

Екстериорен дизайн

Динамичен и изтънчен профил

Със своите отличителни светлини, изразителни линии и безупречно изпълнение, новото Renault MEGANE доказва напълно своя модерен и елегантен стил.

  • Екстериор отзад на MEGANE
  • Панорамен стъклен покрив на MEGANE

ПРЕДИМСТВА

Елегантен и модерен

Със светлини LED Pure Vision, преработена предна част, интериор, който може да се персонализира чрез MULTI-SENSE и много други... Идентичността на новото Renault MEGANE се разкрива изцяло.

Светлини LED PURE Vision – MEGANE

Осветете пътя отпред! Изцяло LED Pure Vision светлини подобряват видимостта, за да можете да шофирате безопасно през нощта.    

Екстериор отпред на MEGANE седан

С преработена броня, нова хромирана решетка, характерни и емблематични за Renault С-образни светлини и много други... Новият MEGANE се отличава още от пръв поглед.   

Арматурно табло на MEGANE

Възползвайте се от още по-интуитивно усещане в модерен и ергономичен салон, проектиран да улесни ежедневните ви пътувания. 

Интериорен дизайн Високотехнологичем кокпит

Отправете се на невероятно пътешествие! Както за водача, така и за пътниците, новото Renault MEGANE ви предлага уникален салон, който комбинира комфорт, изтънченост и технологии.

Новият Renault MEGANE в подробности

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече