Аксесоари за MEGANE седан

Аксесоари
Новото Renault MEGANE

Аксесоари за MEGANE седан

Персонализирайте своя хечбек

Благодарение на гамата от аксесоари, проектирани в съчетание на стил и удобство, новият MEGANE става уникален.

Разгледайте каталога с аксесоари

Екстериор

Добавете ново измерение

Персонализирайте новия MEGANE по ваш вкус.

Теглич и багажник за велосипеди върху теглича – MEGANE

Теглич и накланящ се багажник за велосипеди

Прибиращият се теглич Renault, който се демонтира без нужда от инструменти, превозва безопасно вашето оборудване. Добавете нашия накланящ се багажник за велосипеди, за да се наслаждавате на прекрасния пейзаж и да запазите достъп до багажника.

Греди за багажник на покрива и багажник на покрива – MEGANE

Греди за багажник на покрива и багажник на покрива

Необходимо ви е повече пространство? Можете лесно да закрепите допълнителен багажник към покрива на новото Renault MEGANE. Това практично, естетически издържано и устойчиво допълнение ще увеличи товароносимостта на вашия автомобил. Основен елемент за пътуване без компромис!

Аларми – MEGANE

Аларми

Надеждни и невидими, нашите периметрови и обемни алармени системи предлагат ефективна защита срещу кражба за вашето ново Renault MEGANE. 

Защитно фолио – MEGANE

Защитно фолио

Защитете своето ново Renault MEGANE от ежедневни проблеми! Малките вдлъбнатини, драскотини или дори претриване вече не представляват проблем.

ИНТЕРИОР

Искате да персонализирате своето ново Renault MEGANE?

Разгледайте нашата гама от аксесоари.

Корито и протектори за багажник – MEGANE

Корито за багажник и протектор за багажник Easyflex

Лесно за монтиране и почистване, двулицевото корито за багажник от гума и текстил и модулния протектор EasyFlex са идеални за транспортиране на всички разхвърляни вещи. Удобни и универсални, протекторите за багажник Renault са особено подходящи за ежедневно ползване или за моментите на отдих.

Индукционно зарядно устройство – MEGANE

Индукционно зарядно устройство

Просто заредете смартфона си като го поставите върху зарядната станция, разположена върху средната конзола.

Стелки – MEGANE

Спортен комплект педали и стелки

Комплектът педали подчертава спортния дух на новото Renault MEGANE, а специалните стелки помагат за поддържане на чистота в него. Те са лесни за поддръжка и монтиране чрез две фиксиращи щипки.

Система с многофункционални подглавници – MEGANE

Система с многофункционални подглавници

Нашата система с многофункционални подглавници се адаптира, за да отговори на всички ваши потребности: да запазите дрехите си с закачалка, да се наслаждавате на закуската с подвижната маса за пикник или да съкратите времето на дългите пътувания с помощта на таблет със сензорен екран.

Новото Renault MEGANE в подробности

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече