Новото Renault MEGANE

Технология за повече удоволствие от шофирането

На цена от
33 790 лв.
MEGANE компактен седан

ДИЗАЙН Компактният хечбек

Хармонични линии, забележителни характеристики и изтънчени елементи... Привлекателно и динамично, новото Renault MEGANE прави дръзка заявка като разкрива своя още по-изтънчен силует и високотехнологичен салон. Готови ли сте да привличате погледите?

 

Удобство на борда

Иновации в полза на усещането за благополучие

Оптимизирайте своето ежедневно удоволствие от шофирането с нашата технология: подпомагащи системи Renault EASY DRIVE, мултимедийна система EASY LINK, настройки MULTI-SENSE и много други. 

Система EASY LINK – MEGANE

Добавете малко силни усещания към пътуването с EASY LINK

Готови ли сте за непознато до сега усещане за връзка с останалия свят? С нашата мултимедийна система EASY LINK, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™, ще имате лесен достъп до всички приложения и свързани услуги от централния 9,3-инчов екран на новия MEGANE.

MULTI-SENSE – MEGANE

Персонализирайте удоволствието от шофирането с MULTI-SENSE

Звук и динамика на двигателя, кормилно управление, каталог с вътрешно осветление и екран на водача с възможност за конфигуриране... С MULTI-SENSE можете да избирате между 4 различни режима (MySense, Eco, Comfort и Sport) и да синхронизирате пътуването според настроението и потребностите си.

Външен профил на MEGANE седан

Възползвайте се от новата помощна система за водача Renault EASY DRIVE

Пътувайте спокойно! Асистент система за поддържане средата на лентата и автоматично спиране и потегляне в натоварено движение,  Активен спирачен асистент (AEBS) с разпознаване на пешеходци и колоездачи... В челните редици на нововъведенията, нашите помощни системи за шофиране подобряват вашата сигурност и превръщат шофирането в детска игра.  

ВЕРСИИ

Изберете версията на новото Renault MEGANE, която най-много ви подхожда

 • Life

  Life

  На цена от 33 790 лв.
  • Климатик
 • Zen

  Zen

  На цена от 35 490 лв.
  • Подлакътник с интегрирано отделение за вещи
 • Intens

  Intens

  На цена от 40 990 лв.
  • Мултимедийна навигационна система Easy Link с 7'' сензорен екран, радио, Bluetooth
  • Двузонов автоматичен климатик
  • 7" дигитален инструментален панел
 • R.S. Line

  R.S. Line

  На цена от 42 990 лв.
  • 17" алуминиеви джанти
  • Отопление на предните седалки

Версия

Новото Renault MEGANE R.S. Line

Новото Renault MEGANE R.S. Line е снабден със спортни елементи, които подчертават неговия уникален стил.

Вдъхновен от спорта

Външността на новия MEGANE R.S. Line привлича погледа със своите чувствени линии, спойлер F1, емблематичен за гамата R.S., задна броня, подчертана с хромиран ауспух и 17- и 18-инчови специални джанти. В салона ще бъдете запленени от неговия дизайн с карбонови вложки и открояващи се шевове, кожен волан, щампован с двойния диамант на R.S., алуминиевите спортни педали и седалките Alcantara® с вградени подглавници.

Разгледайте версията
Екстериор на MEGANE R.S. Line седан

Новото Renault MEGANE в подробности

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече