Renault представя новото CLIO E-TECH

Всичко, което очаквате от CLIO, с хибридно предимство

  • Renault CLIO E-TECH - hybrid city car
  • Renault CLIO E-TECH - hybrid city car
  • Renault CLIO E-TECH - hybrid city car

Научете първи повече за новото хибридно Renault CLIO?

Renault CLIO E-TECH - hybrid city car

До 80% електрическо шофиране в града

Изживейте електрическото шофиране, както никога досега. Новото хибридно CLIO E-TECH комбинира електрически и бензинов двигател с особено ефективна мултимодална автоматична скоростна кутия.

 

Резултатът: електрически старт на двигателя, оптимизирано електрическо шофиране за до 80% от пътуването в града и радостта от безшумното електрическо изживяване.

Ефективен както в града, така и по магистралата

Избирайки хибрид, вие консумирате до 40% по-малко гориво в сравнение с конвенционалните бензинови двигатели, когато шофирате по магистралата или в града.

 

Пътувайте спокойно във вашето ново CLIO E-TECH: страхотен пробег, без нужда от щепсели... и с комфорта и вътрешното пространство, които очаквате от CLIO!

Renault CLIO E-TECH - hybrid city car
Renault CLIO E-TECH - hybrid city car

Ново удоволствие при шофиране

Новото хибридно CLIO E-TECH предлага безопасно и вълнуващо пътуване, благодарение на комбинираните си 140 конски сили. Незабавната отзивчивост на неговите електрически двигатели, заедно с мултирежимната автоматична скоростна кутия, ви предлага бързо ускорение и плавна смяна на предавките. Насладете се на различните режими MULTI-SENSE за персонализирано шофиране.

E-TECH

Благодарение на експертизата на Renault в Z.E. електрически двигатели, комбинирана с този в моторните спортове, E-TECH е най-новото хибридно решение на Renault.

 

Представена в нашите емблематични модели CAPTUR и CLIO, технологията E-TECH предлага пътно изживяване различно от всичко познато.

CLIO E-TECH Hybrid

Докато очаквате новото Renault CLIO E-TECH

Renault CLIO

Новото CLIO

Съблазнителен градски автомобил

Научете повече
Easy life

EASY LIFE

Технологията E-TECH в подробности

Научете повече
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече