Renault представя новото CAPTUR E-TECH Plug-in

Наелектрифициращ при поискване!

  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in
  • Renault CAPTUR rechargeable hybrid
  • Renault CAPTUR E-TECH Plug-in

Научете първи повече за новото хибридно Renault CAPTUR?

Renault CAPTUR Rechargeable hybrid

Безпрецедентно удоволствие от шофирането

Отзивчивостта на електрическия автомобил в хибрид? Това е гаранцията на вашето ново Renault CAPTUR E-TECH Plug-in. Вашият автомобил стартира двигателя си също толкова безшумно и ускорява също толкова бързо, колкото напълно електрически автомобил, предлагайки ви максимален комфорт.

Адаптиран е към всичките ви стилове на живот!

Насладете се на свободата да се променяте с новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in. Със своя двоен задвижващ механизъм обикаляйте града през седмицата в пълен електрически режим до 65 км, след което преминете към хибриден режим за бягство през уикенда. Решение за захранване на всичките ви пътувания!

Renault CAPTUR Plug-in hybrid
Renault CAPTUR - Rechargeable hybrid SUV

Електрическа експертиза във вашето ново Renault CAPTUR

Шофирайте в спокойствие благодарение на над 10 години опит в  електрическите автомобили Renault Z.E.! Възползвайте се от зелена мобилност и подобрен разход на гориво благодарение на иновативната скоростна кутия и технологията за възстановяване на енергия, която е вдъхновена директно от света на Формула 1!

E-TECH

Благодарение на експертизата на Renault в Z.E. електрически двигатели, комбинирана с този в моторните спортове, E-TECH е най-новото хибридно решение на Renault.


Представена в нашите емблематични модели CAPTUR и CLIO, технологията E-TECH предлага пътно изживяване различно от всичко познато.

CAPTUR E-TECH Plug-in

Докато очаквате новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in

All-New CAPTUR

Новото Renault CAPTUR

Персонализируем SUV

Научете повече
Easy life

EASY LIFE

Технологията E-TECH в подробности

Научете повече
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече