Renault Arkana SUV – двигатели и силови агрегати

Двигатели
Новото Renault ARKANA

Разгледайте двигателите, предлагани за всяка версия

zen
zen
intens
intens
r.s. line
r.s. line

хибрид (1)

145 E-Tech Hybrid
на цена от 55490,00 лв.
на цена от 59590,00 лв.
на цена от 65190,00 лв.
TCe 140 mild hybrid EDC
на цена от 50890,00 лв.
на цена от 54990,00 лв.
на цена от 60590,00 лв.
TCe 160 mild hybrid EDC
на цена от 56990,00 лв.
на цена от 62590,00 лв.
Не сте сигурни кой двигател или силов агрегат е най-подходящ за вашия стил на шофиране? Намерете идеалното съвпадение с помощта на нашия симулатор за разход на гориво.

Подробни технически характеристики

Хибриден във всяко отношение

Новото Renault Arkana се предлага с безпрецедентно богата хибридна оферта: E-TECH Hybrid двигател с 145 к.с. или бензинов двигател TCe mild hybrid 140 к.с.

хибридният Renault Arkana E-TECH

E-TECH Hybrid двигател с 145 к.с.

Пълна хибридна гъвкавост

Вдъхновена от света на моторните спортове, хибридната технология E-TECH комбинира производителност и ефективност. В града винаги потегляте с електрическия двигател и 80% от вашите пътувания са на ток. Намалете разхода на гориво с до 40%* в сравнение с еквивалентен бензинов двигател!

 

Рекуперативното спиране зарежда автоматично батерията, докато сте в движение. Наслаждавайте се на приятно пътуване, независимо от условията, с динамично и бързо ускорение. Новото Renault Arkana E-TECH Hybrid се адаптира, за да отговори на всички ваши потребности при шофиране и да предложи оптимална гъвкавост.

Разгледайте версията

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

Renault Arkana – микро-хибриден силов агрегат

TCe 140 mild hybrid EDC

първокласен хибриден автомобил

Със своя двигател със 140 к.с. и автоматична скоростна кутия, Arkana ви предлага ефективност, плавно движение и удоволствие от шофирането – всичко в едно. 

 

Различен от всичко, което сте виждали досега! Бензиновите версии предлагат също така и по-голяма горивна ефективност с mild hybrid система. Тази технология ви позволява да възстановявате енергия, когато автомобилът намалява скоростта си, а това същевременно спомага за мощността на двигателя при запалване и ускорение. Намалете разхода на гориво и емисиите на CO2, докато се наслаждавате на безпроблемно рестартиране и още по-голям комфорт на шофиране! 

Готови ли сте да поемете на път с новото Renault ARKANA?

Разгледайте и...

MEGANE
MEGANE
на цена от 42560,00 лв.
KADJAR
KADJAR
на цена от 47190,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече