Arkana - SUV Renault

ARKANAхибрид, точно като вас

на цена от 47 090 лв.

дизайн Спортен и просторен SUV и ексклузивна версия R.S. Line

Новото Renault ARKANA съчетава елегантни линии със стил. Неговият уникален дизайн предлага изящен профил, голям пътен просвет и интериор от най-висока класа. 

Ще бъдете запленени от ексклузивния цвят, спортната предна решетка, специалните джанти с червени елементи и двойния ауспух във версия R.S. Line.

двигател

Тих, динамичен и пъргав

  • хибридният Renault Arkana E-TECH

Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid

Вдъхновена от света на моторните спортове, хибридната технология E-TECH е перфектната комбинация на производителност и ефективност. В града винаги потегляте с електрическия двигател и 80% от вашите пътувания са на ток. Намалете разхода на гориво с до 40% в сравнение с еквивалентен бензинов двигател!


Рекуперативното спиране зарежда автоматично батерията на новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid докато сте в движение. Наслаждавайте се на приятно пътуване, независимо от условията, с динамично и бързо ускорение. Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid се адаптира към вашите нужди за оптимална отзивчивост.

разгледайте версиятанаучете повече за технологията E-TECH

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

комфорт и технология

Станете господар на пътя от комфорта на купето

Помощни системи за водача – Renault Arkana

15 помощни системи за водача EASY DRIVE

Адаптивен круиз контрол, система за придържане средата на лентата, система за предупреждение при движение отзад и Easy Park Assist са само няколко от функциите, предназначени да подобрят вашия комфорт и безопасност при пътуване. Достъп до тези функции, както и още много други, имате чрез помощните системи за водача Renault EASY DRIVE, които ви помагат да правите маневри по време на пътуване, от 10,2-инчовия дигитален панел за водача с възможност за персонализиране. Готови ли сте да направите първата стъпка в света на шофирането без водач?

Мултимедийна система Renault на Arkana

Мултимедийна система EASY LINK

С тази мултимедийна система, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™™, можете лесно да свържете смартфона си и да имате достъп до всички ваши приложения и свързани услуги от 9,3-инчовия EASY LINK екран на новото Renault ARKANA. 

Система multi-sense– Renault Arkana

MULTI-SENSE

Звук на двигателя и динамика, кормилно управление, избор на интериорно осветление в салона и конфигуриране на екрана на арматурното табло... Изберете един от трите налични режима за шофиране (MySense, Eco и Sport) и внесете нотка на индивидуалност във вашите пътувания със системата MULTI-SENSE. 

версии

Изберете версията, която най-много ви подхожда

Zen

Zen

на цена от 47 090 лв.
Intens

Intens

на цена от 51 190 лв.
R.S. Line

R.S. Line

на цена от 56 790 лв.

Новото Renault ARKANA в подробности

Разгледайте и...

MEGANE
MEGANE
на цена от 34 690 лв.
KADJAR
KADJAR
на цена от 40 780 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече