Arkana - SUV Renault

ARKANA

хибрид, точно като вас
на цена от 50890,00 лв.

Дизайн спортен и просторен SUV и ексклузивна версия R.S. line

Arkana съчетава елегантни линии със стил. Уникалният дизайн на модела предлага изящен профил, голям пътен просвет и интериор от най-висока класа. А във версията R.S. line ефектът е още по-поразителен - ексклузивен цвят, спортна предна решетка, специални джанти с рубинени елементи, двоен ауспух и други.

двигател

Тих, динамичен и пъргав

хибридният Renault Arkana E-TECH

Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid

Вдъхновена от света на моторните спортове, хибридната технология E-TECH е перфектната комбинация на производителност и ефективност. В града винаги потегляте с електрическия двигател и 80% от вашите пътувания са на ток. Намалете разхода на гориво с до 40% в сравнение с еквивалентен бензинов двигател!


Рекуперативното спиране зарежда автоматично батерията на новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid докато сте в движение. Наслаждавайте се на приятно пътуване, независимо от условията, с динамично и бързо ускорение. Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid се адаптира към вашите нужди за оптимална отзивчивост.

разгледайте версиятанаучете повече за технологията E-TECH

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

комфорт и технология

Завладейте пътя от комфорта на купето

Помощни системи за водача – Renault Arkana

15 помощни системи за водача EASY DRIVE

Адаптивен круиз контрол, система за придържане средата на лентата, система за предупреждение при движение отзад и Easy Park Assist са само няколко от функциите, предназначени да подобрят вашия комфорт и безопасност при пътуване. Достъп до тези функции, както и още много други, имате чрез помощните системи за водача Renault EASY DRIVE, които ви помагат да правите маневри по време на пътуване, от 10,2-инчовия дигитален панел за водача с възможност за персонализиране. Готови ли сте да направите първата стъпка в света на шофирането без водач?

Мултимедийна система Renault на Arkana

Мултимедийна система EASY LINK

С тази мултимедийна система, съвместима с Android Auto™ и Apple CarPlay™™, можете лесно да свържете смартфона си и да имате достъп до всички ваши приложения и свързани услуги от 9,3-инчовия EASY LINK екран на новото Renault ARKANA. 

Система multi-sense– Renault Arkana

MULTI-SENSE

Звук на двигателя и динамика, кормилно управление, избор на интериорно осветление в салона и конфигуриране на екрана на арматурното табло... Изберете един от трите налични режима за шофиране (MySense, Eco и Sport) и внесете нотка на индивидуалност във вашите пътувания със системата MULTI-SENSE. 

версии

Изберете версията, която най-много ви подхожда

zen

zen

  • хибрид
  • бензин
на цена от 50890,00 лв.
intens

intens

  • хибрид
  • бензин
на цена от 54990,00 лв.
r.s. line

r.s. line

  • хибрид
  • бензин
на цена от 60590,00 лв.

Новото Renault ARKANA в подробности

Разгледайте и...

MEGANE
MEGANE
на цена от 42560,00 лв.
KADJAR
KADJAR
на цена от 47190,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече