Новият всъдеход купе ARKANA

Renault представя

Новото Renault ARKANA

Купе-кросоувър с хибридно задвижване

48 190 лв.
Новото Renault ARKANA
Всъдеход купе Renault ARKANA

Новият хибриден кросоувър в изпълнение „купе“!

  • Всъдеход купе Renault ARKANA R.S. Line

Купе-кросоувър със зашеметяващ дизайн – Емблематична R.S. Line версия

Новото Renault ARKANA съчетава елегантни линии със здравина. Той разполага със скосена линия на покрива, голям пътен просвет, предни и задни защитни кори и подкалници като класически кросоувър. Аеродинамичен силует, който изпъква още от пръв поглед.

С Renault Sport версията R.S. Line можете да усетите още по-силни емоции. Ще бъдете запленени от ексклузивния цвят оранжев "Валенсия", спортната предна решетка, 18-инчовите черни лети джанти с червени елементи и двойния ауспух...

  • Интелигентна кабина на всъдеход купе ARKANA

Кокпит, съчетаващ комфорт и технология

Настанете се удобно в интелигентния салон на новото Renault ARKANA и се насладете на улеснени функции и усещане за връзка с околния свят. Направете първите си стъпки в автономното управление с Renault EASY DRIVE. Потопете се в комфорта и безопасността на шофиране с помощните системи за водача. Вижте как системата за персонализиране MULTI-SENSE ви осигурява специално усещане в салона. Останете във връзка с околния свят с мултимедийната система EASY LINK и търсенето по адрес с Google. Независимо какво е вашето настроение, ще се влюбите в него, докато шофирате!

  • ХИБРИДНО Renault ARKANA E-TECH

ХИБРИДНА технология E-TECH за още по-приятно шофиране

Изживейте нови усещания при шофиране в уникален стил. Взаимствана направо от света на автомобилизма, новаторската ХИБРИДНА технология E-TECH на новата ARKANA е перфектната комбинация на динамика и висока ефективност.

С нейните два електродвигателя и многорежимната автоматична скоростна кутия можете да пътувате из града изцяло на ток през 80% от времето. Няма нужда от електрически контакти! Интелигентната батерия на новата ARKANA се зарежда от рекуперативно спиране или по време на движение. Така може да се наслаждавате на мигновена пъргавина и ефективно шофиране по всеки път, като в същото време пестите до 40%* от горивото в сравнение с еквивалентен бензинов двигател.

Дори и бензиновите версии са по-икономични благодарение на 12-волтовата полухибридна система, комбинирана с 1,3-литров турбо двигател. Първокласен хибриден метод за намаляване на емисиите на CO₂ и разхода на гориво при осигуряване на максимален комфорт и безпроблемно движение.

 

*WLTP при градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

Всъдеход купе Renault ARKANA
Всъдеход купе Renault ARKANA

Renault – пътуване в челните редици на иновацията

E-TECH Renault

E-TECH

Запознайте се с нашите хибридни трансмисии, адаптирани за всичко.

Научете повече
Гамата леки автомобили на Renault

Нашите леки автомобили

Седан, градски автомобил, миниван, кросоувър... Научете повече за нашата гама от леки автомобили.

Разгледайте

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече