image

Леки автомобили Renault

Седан, градски автомобил, 4x4, SUV, пътнически микробус, кросоувър… Търсите перфектния автомобил? Разгледайте всички наши модели и намерете автомобила Renault, който е най-подходящ за вас.

Новото CLIO
Новото CLIO
На цена от 24 190 лв.
Виж
CLIO
CLIO
На цена от 23 990 лв.
Виж
CLIO Grandtour
CLIO Grandtour
На цена от 25 130 лв.
Виж
CAPTUR
CAPTUR
На цена от 32 490 лв.
Виж
MEGANE
MEGANE
На цена от 32 390 лв.
Виж
MEGANE Grandtour
MEGANE Grandtour
На цена от 33 890 лв.
Виж
MEGANE SEDAN
MEGANE SEDAN
На цена от 33 680 лв.
Виж
KADJAR
KADJAR
На цена от 39 080 лв.
Виж
TALISMAN
TALISMAN
На цена от 50 390 лв.
Виж
KOLEOS
KOLEOS
На цена от 65 440 лв.
Виж
TRAFIC
TRAFIC
На цена от 53 840 лв.
Виж
KANGOO
KANGOO
На цена от 34 040 лв.
Виж

Автомобили, които отговарят на ежедневните ви потребности

Преодолявайте бързо разстоянията зад волана на пъргав и компактен градски автомобил. Почувствайте комфорта в седан. Заведете семейството на почивка с универсален 4- или 7-местен пътнически микробус… Проектирани да отговарят на ежедневните ви потребности, автомобилите на Renault превръщат вашето пътуване в момент на удобство и релакс.

 

Позволете на Renault да разшири вашия хоризонт

Подгответе се за приключения с Renault! Възхитете се на дизайна на градски кросоувър. Излезте от утъпкания път с пикапа 4x4. Събудете шофьора в себе си зад волана на спортен SUV... По отношение на дизайна, технологиите и ефективността, автомобилите на Renault се различават от останалите и отговарят на всяка ваша потребност.

 

Заложете на електрически автомобил

Открийте радостта от плавното, тихо и екологично шофиране, благодарение на нашата гама електрически автомобили. Хибриден или класически, изберете автомобил от гамата ZE, които са 100% електрически и 100% практични: пътуването вече няма да е същото! Почувствайте иновацията на Renault!