image

Леки автомобили Renault

Седан, градски автомобил, 4x4, SUV, пътнически микробус, кросоувър… Търсите перфектния автомобил? Разгледайте всички наши модели и намерете автомобила Renault, който е най-подходящ за вас.

Новото CLIO
Новото CLIO
На цена от 25 050 лв.
Виж
CLIO
CLIO
На цена от 26 090 лв.
Виж
CLIO Grandtour
CLIO Grandtour
На цена от 29 030 лв.
Виж
CAPTUR
CAPTUR
На цена от 33 280 лв.
Виж
Новото Renault MEGANE
Новото Renault MEGANE
На цена от 33 790 лв.
Виж
Новото Renault MEGANE Grandtour
Новото Renault MEGANE Grandtour
На цена от 35 290 лв.
Виж
MEGANE SEDAN
MEGANE SEDAN
На цена от 34 280 лв.
Виж
KADJAR
KADJAR
На цена от 39 580 лв.
Виж
TALISMAN
TALISMAN
На цена от 50 390 лв.
Виж
KOLEOS
KOLEOS
На цена от 65 940 лв.
Виж
TRAFIC
TRAFIC
На цена от 54 440 лв.
Виж
KANGOO
KANGOO
На цена от 34 140 лв.
Виж

Автомобили, които отговарят на ежедневните ви потребности

Преодолявайте бързо разстоянията зад волана на пъргав и компактен градски автомобил. Почувствайте комфорта в седан. Заведете семейството на почивка с универсален 4- или 7-местен пътнически микробус… Проектирани да отговарят на ежедневните ви потребности, автомобилите на Renault превръщат вашето пътуване в момент на удобство и релакс.

 

Позволете на Renault да разшири вашия хоризонт

Подгответе се за приключения с Renault! Възхитете се на дизайна на градски кросоувър. Излезте от утъпкания път с пикапа 4x4. Събудете шофьора в себе си зад волана на спортен SUV... По отношение на дизайна, технологиите и ефективността, автомобилите на Renault се различават от останалите и отговарят на всяка ваша потребност.

 

Заложете на електрически автомобил

Открийте радостта от плавното, тихо и екологично шофиране, благодарение на нашата гама електрически автомобили. Хибриден или класически, изберете автомобил от гамата ZE, които са 100% електрически и 100% практични: пътуването вече няма да е същото! Почувствайте иновацията на Renault!

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече