Renault ZOE e-Sport Concept

Най-новият ни концептуален автомобил се разграничава с експресивен дизайн, Renault ZOE с екстремно спортен дух. Упражнение по стил, което въплъщава нашата страст към автомобилите, съчетана с изключителния потенциал на електрическия автомобил по отношение на удоволствието от шофирането.

ZOE e-Sport Concept

Спортен дизайн

Renault ZOE e-Sport Concept е съчетание между Renault ZOE и болид от Formula E Renault e.dams.
Renault ZOE на стероиди
Купе в сатенено синьо, вдъхновено от болида на Renault e.dams, елементи в жълто, C -Shape светлинен подпис и осветено лого на Renault... Renault ZOE e-Sport Concept въплъщава и подсилва идентичността на марката. Всичко това, за да бъдете съблазнени!

ZOE e-Sport Concept

Изключителен спортен дух!

Renault ZOE e-Sport Concept въплъщава нашата страст към моторните спортове и експертния опит на инженерите от Renault Sport — двукратни шампиони във Formula E.
Renault ZOE e-Sport Concept
Renault Sport опит
Дизайнът и настройките на шасито на Renault ZOE e-Sport Concept са плод на богатия опит и професионализма на нашите Renault Sport екипи, експерти, взели участие в разработването на най-значимите спортни автомобили в Renault Group. Търсенето на най-високото ниво на динамични характеристики е водещ мотив за техните технически решения.Тръбно шаси, създадено от TORK Engineering, предно и задно окачване с двойно напречни носачи, 20" джанти и регулируеми амортисьори OHLINS осигуряват на Renault ZOE e-Sport Concept най-добро представяне на пистата.
Renault ZOE e-Sport Concept
Ненадмината ефективност
Благодарение на своите архитектура, мощност и трансмисия, Renault ZOE e-Sport Concept постига най-високи резултати.А благодарение на своето съотношение тегло/мощност (1460 кг заедно с водача/460 к.с.) и 640 Nm въртящ момент (320 Nm на двигател), осигуряван почти моментално, автомобилът може да достигне ускорение 100 км/ч за 3,2 секунди и максимална скорост от 210 км/ч за по-малко от 10 секунди.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Renault Sport
Our Renault Sport expertise