image

Renault TREZOR Concept

Добре дошли във вълнуващото бъдеще! Двуместното електрическо купе Renault TREZOR е началото на нов цикъл от концептуални модели и е пробен камък за стилистичното оформление и технологията на бъдещите модели. Със своя гостоприемен стил и услуги, насочени към създаването на удоволствие от шофирането, този електрически автомобил клас GT е въплъщение на нашето виждане за мобилността на бъдещето и на нашата страст към автомобилите.

  • Renault TREZOR Concept on the road
  • Renault TREZOR Concept side view
  • Renault TREZOR Concept front end
  • Renault TREZOR Concept roof
  • Renault TREZOR Concept exterior design
  • Renault TREZOR Concept wheel rims
  • Renault TREZOR Concept rear view

TREZOR Concept

Екстериорен дизайн, стилът на Renault

Renault TREZOR е част от променения дизайн на Renault за цялата ни гама: опростени, чувствени и меки линии, характерна предница, отличителни C-образни светлини.  Започнало с Renault DEZIR Concept и заложено в новото Renault CLIO, Renault Z32 TREZOR представлява зрелостта на стилистичното оформление на нашата търговска марка.

Renault TREZOR Concept front end

Дизайн, основан на спортните автомобили

Върху капака на двигателя, Renault TREZOR има въздухозаборник с форма на пчелна пита, с който загатва за конструкцията на задната част на каросерията. От страната на водача капачката на горивния резервоар е заменена със стрелкови скоростомер, който показва степента на заряд. Отличителните задни светлини с оптични влакна включват и червена лазерна светлина.

Renault TREZOR Concept panoramic view

TREZOR Concept

Интериорен дизайн: оригинален и модерен

Със своя преобладаващ червен цвят, интериорният дизайн на Renault Z32 Concept е чувствен и приветлив.  Той поставя акцент върху удоволствието от шофирането чрез използване на най-висококачествени материали като дърво и кожа. Като комбинира изработка и технология, кабината загатва за още по-елегантния, по-стилен и по-свързан интериор на нашите бъдещи модели.

Renault TREZOR Concept on-board access

Напълно оригинален достъп

Като намигване към класическите състезателни автомобили, Renault TREZOR ви приканва да пристъпите прага му и да се настаните в салона. Спортният и чувствен вид на вратите се подчертава от червеното кожено покритие на горната колона. Подглавиците автоматично се преместват назад, сякаш ви приканват да се настаните.

Renault TREZOR Concept interior

Съвършена комбинация на дърво, кожа и технология

Изненада! Renault TREZOR демонстрира червено дървено арматурно табло, което включва и жабка. Специално направените отделения, прикрепени чрез кожени ремъци, са редом с наситено червените гладки кожени седалки. Елегантната линия на таблото подчертава високотехнологично оборудване с голям сензорен екран. По правоъгълния волан също има сензорни екрани вместо традиционните бутони.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept car range

Разгледайте

Нашата гама от концептуални автомобили

Разгледайте гамата
Renault technologies

Разгледайте

Технологии на бъдещето

Запознайте се с Easy Life
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече