Renault TREZOR Concept

Добре дошли във вълнуващото бъдеще! Двуместното електрическо купе Renault TREZOR е началото на нов цикъл от концептуални модели и е пробен камък за стилистичното оформление и технологията на бъдещите модели. Със своя гостоприемен стил и услуги, насочени към създаването на удоволствие от шофирането, този електрически автомобил клас GT е въплъщение на нашето виждане за мобилността на бъдещето и на нашата страст към автомобилите.

TREZOR Concept

Екстериорен дизайн, стилът на Renault

Renault TREZOR е част от променения дизайн на Renault за цялата ни гама: опростени, чувствени и меки линии, характерна предница, отличителни C-образни светлини. Започнало с Renault DEZIR Concept и заложено в новото Renault CLIO, Renault Z32 TREZOR представлява зрелостта на стилистичното оформление на нашата търговска марка.
Дизайн, основан на спортните автомобили
Върху капака на двигателя, Renault TREZOR има въздухозаборник с форма на пчелна пита, с който загатва за конструкцията на задната част на каросерията. От страната на водача капачката на горивния резервоар е заменена със стрелкови скоростомер, който показва степента на заряд. Отличителните задни светлини с оптични влакна включват и червена лазерна светлина.

TREZOR Concept

Интериорен дизайн: оригинален и модерен

Със своя преобладаващ червен цвят, интериорният дизайн на Renault Z32 Concept е чувствен и приветлив. Той поставя акцент върху удоволствието от шофирането чрез използване на най-висококачествени материали като дърво и кожа. Като комбинира изработка и технология, кабината загатва за още по-елегантния, по-стилен и по-свързан интериор на нашите бъдещи модели.
Renault TREZOR
Напълно оригинален достъп
Като намигване към класическите състезателни автомобили, Renault TREZOR ви приканва да пристъпите прага му и да се настаните в салона. Спортният и чувствен вид на вратите се подчертава от червеното кожено покритие на горната колона. Подглавиците автоматично се преместват назад, сякаш ви приканват да се настаните.
Renault TREZOR
Съвършена комбинация на дърво, кожа и технология
Изненада! Renault TREZOR демонстрира червено дървено арматурно табло, което включва и жабка. Специално направените отделения, прикрепени чрез кожени ремъци, са редом с наситено червените гладки кожени седалки. Елегантната линия на таблото подчертава високотехнологично оборудване с голям сензорен екран. По правоъгълния волан също има сензорни екрани вместо традиционните бутони.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте     
Renault Технологии на бъдещето
безопасност от Renault
Разгледайте