Renault SYMBIOZ Concept

Открийте нова визия за бъдещето. Свързано бъдеще, в което границите между автомобила и жилищното пространство се размиват.

Symbioz Concept

Нова форма на свобода

Renault SYMBIOZ Concept превръща идеята за мобилен дом в реалност. Мултифункционалното купе ви позволява да се насладите на ново изживяване с вашия автомобил, който е вече в сърцето на една нова екоси
Комфортът на дома, пресъздаден в автомобил
Със SYMBIOZ Concept вашия автомобил вече не е отделен от вашето жизнено пространство. Той е проектиран като истинско разширение на вашия дом.

Форми, цветове, материали, функции... Всичко е проектирано, за да се чувствате така, сякаш никога не напускате своя хол, докато сте в движение. А когато сте у дома, автомобилът ви се превръща в допълнителна стая от вашата къща. Приветливият салон и цифровите функции винаги са на ваше разположение.

Symbioz Concept

Автономно и свързано електрическо бъдеще

Като истински пашкул от комфорт, SYMBIOZ поема контрола и ви отвежда където искате да отидете в пълно спокойствие.
Renault SYMBIOZ Concept
Автопилот в мобилен салон
Благодарение на различните си автономни режими, със SYMBIOZ вече няма нужда от ръчно шофиране... Опцията вече се предлага – ако сте готови да я използвате. В режим „шезлонг“ предните седалки се завъртат на 180°, за да ви предложат съвсем ново усещане за шофиране. И ако не виждате пейзажа през панорамния покрив, дори няма да осъзнаете, че сте на път.
Renault SYMBIOZ Concept
Напълно свързана екосистема
SYMBIOZ напълно трансформира идеята за свързаност и автоматизация на дома. Вашият дом автоматично зарежда автомобила, а самият автомобил е в състояние да покрие нуждите от електричество на вашия дом. Тази взаимна свързаност позволява на вашия автомобил и дом да се разпознават и да предвиждат своите взаимни потребности. Със SYMBIOZ можете да еволюирате в една дигитална екосистема без рестрикции по отношение на пространството.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Renault Z.E. range
Нашата гама Z.E
Разгледайте