image

Renault SYMBIOZ Concept

Открийте нова визия за бъдещето. Свързано бъдеще, в което границите между автомобила и жилищното пространство се размиват.

  • Renault SYMBIOZ Concept - on the road
  • Renault SYMBIOZ Concept - rear view
  • Renault SYMBIOZ Concept - side view
  • Renault SYMBIOZ Concept - design
  • Renault SYMBIOZ Concept - environment
  • Renault SYMBIOZ Concept - design
  • Renault SYMBIOZ Concept - rear view
  • Renault SYMBIOZ Concept - side view
  • Renault SYMBIOZ Concept - interior design
  • Renault SYMBIOZ Concept - headlights

Symbioz Concept

Нова форма на свобода

Renault SYMBIOZ Concept превръща идеята за мобилен дом в реалност. Мултифункционалното купе ви позволява да се насладите на ново изживяване с вашия автомобил, който е вече в сърцето на една нова екоси

Renault SYMBIOZ Concept - interior design

Комфортът на дома, пресъздаден в автомобил

Със SYMBIOZ Concept вашия автомобил вече не е отделен от вашето жизнено пространство. Той е проектиран като истинско разширение на вашия дом.

 

Форми, цветове, материали, функции... Всичко е проектирано, за да се чувствате така, сякаш никога не напускате своя хол, докато сте в движение. А когато сте у дома, автомобилът ви се превръща в допълнителна стая от вашата къща. Приветливият салон и цифровите функции винаги са на ваше разположение.

Renault SYMBIOZ Concept - interior design

Symbioz Concept

Автономно и свързано електрическо бъдеще

Като истински пашкул от комфорт, SYMBIOZ поема контрола и ви отвежда където искате да отидете в пълно спокойствие.

Renault SYMBIOZ Concept - autonomous vehicle

Автопилот в мобилен салон

Благодарение на различните си автономни режими, със SYMBIOZ вече няма нужда от ръчно шофиране...  Опцията вече се предлага – ако сте готови да я използвате. В режим „шезлонг“ предните седалки се завъртат на 180°, за да ви предложат съвсем ново усещане за шофиране. И ако не виждате пейзажа през панорамния покрив, дори няма да осъзнаете, че сте на път.

Renault SYMBIOZ Concept - front end

Напълно свързана екосистема

SYMBIOZ напълно трансформира идеята за свързаност и автоматизация на дома. Вашият дом автоматично зарежда автомобила, а самият автомобил е в състояние да покрие нуждите от електричество на вашия дом. Тази взаимна свързаност позволява на вашия автомобил и дом да се разпознават и да предвиждат своите взаимни потребности. Със SYMBIOZ можете да еволюирате в една дигитална екосистема без рестрикции по отношение на пространството.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept car range

Разгледайте

Нашата гама от концептуални автомобили

Разгледайте гамата
Renault Z.E. range

Разгледайте

Нашата гама Z.E

RENAULT наелектризира ежедневието ви
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече