Renault R.S. 2027 Vision

Разгледайте нашата визия за Формула 1 през 2027 г.: още по-персонализирани и по-зрелищни за още по-вълнуваща надпревара!

R.S. 2027 Vision

Пилотът играе главната роля

Благодарение на прозрачната си пилотска кабина, концептуалният автомобил R.S. 2027 Vision Ви дава пълен поглед към шофьора зад волана.
Вече е 2027 г...
Следвайки дизайна, базиран на мерките на шофьора и 3D отпечатан от лек и устойчив материал, прозрачният кокпит на R.S. 2027 Vision ви позволява да преживеете състезанието чрез реакциите на пилота. Шлемът му също е прозрачен, позволявайки ви да виждате лицето му. Неговата каска също е прозрачна, за да можете да виждате лицето и да наблюдавате израженията му. Независимо дали се намирате на място или гледате от разстояние, вие сте във вихъра на събитията.

А за да ви помогне да усетите още по-добре тръпката на състезанието, активното светодиодно осветление, вградено в колелата, показва важна информация, като например класирането на водача в състезанието и енергийното състояние на автомобила.

R.S. 2027 Vision

Футуристичен дизайн

Плод на колективното усилие на нашите експерти от Renault Design и Renault Sport Racing, концептуалният модел R.S. 2027 Vision Concept се уповава на нашето ДНК.
Формула 1
Елегантен дизайн
С-образни светодиодни фарове, осветен диамант върху капака, активно осветление, управляеми спойлери и други мобилни аеродинамични елементи. Със своите изявени визуални компоненти, нашият нов концептуален автомобил е неделима част от ДНК-то на нашата марка. R.S. 2027 Vision ще ви спечели със своя отличен успех по отношение на дизайна! Това важи не само за привържениците на Формула 1, но и за любителите на новите технологии, които не винаги се интересуват от автомобилни състезания.
Формула 1
Въплъщавайки духа на Renault Sport
Със своя турбокомпресорен двигател и няколко емблематични елемента, като задния спойлер и цветовете на каросерията, R.S. 2027 Vision гордо отразява своя предшественик - Renault RS01 от 1977 г. Жълтият и черен цвят на неговата каросерия са подчертани в изпълнение металик, подсилено със златист слой с цел визуална естетика, подчертаваща качеството, техниката и изпълнението.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте