RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC PROTOTYPE

бъдещият 100% електрически емблематичен автомобил
от Renault 5 към Renault 5 E-Tech electric prototype
забавен, дързък, технологичен, Renault!
Този градски автомобил, който скоро ще се превърне в емблематичен, ще пренапише правилата, за да изстреля R5, Super5 и R5 Turbo напред в бъдещето. Целта е електрическите автомобили да станат широко разпространени в Европа.

И както R5 навремето, това е популярен и значим автомобил, но вече с модерен привкус: безшумен, високотехнологичен, екологичен и дързък.
100%
електрически
до 400km
пробег
двигател 100kW
или 136 к.с.

модерен дизайн

ДИЗАЙН
Същото забавление, стил и пропорции както при R5, но вече подобрени със съвременен дизайн: по-здрави подкалници, аеродинамичен профил на покрива, по-квадратна каросерия и др. Усмивката на предната част е все още там... наистина прекрасен детайл!
разгледайте галерията

RENAULT 5 PROTOTYPE

Нова версия за Ролан-Гарос
R5 Prototype е създаден в цвят бял сатен металик и е част от специална Roland-Garros серия на бъдещото Renault 5 electric. 
Детайли в дизайна на версията на Откритото първенство във Франция
Автомобилът визуално реферира към стадиона Ролан-Гарос чрез кръста на св. Андре, включен в дизайна на страничните решетки. Светещото лого на Ролан-Гарос заема гордо мястотото на емблемата на на легендарния 5. Контурите на прозореца са украсени с хром сатен, а джантите са в анодизирано синьо.

от концепцията до реалността

Целта за 2024 г.
Любопитни ли сте да надникнете в салона или дори да разгледате неговата производствена версия?
В края на 2022 г. ще бъде пуснато мобилно приложение, което ще ви информира за новините относно бъдещото електрическо Renault 5 E-Tech до неговото пускане на пазара през 2024 г.!
Регистрирайте се по-долу, за да останете в течение на новините.
разгледайте и...
R5 на 50 години – Renault
Renault 5 празнува своята 50-та годишнина
За своята 50-та годишнина емблематичният R5 ви пренася между миналото, настоящето и бъдещето с редица иновативни изненади.
Концепция 4EVER Trophy – Renault
Концепция Renault 4EVER Trophy
Изложбеният автомобил с концепция 4EVER Trophy е отговорът на комбинираните очаквания на търсачите на ежедневни приключения и пътешествениците в 100% електрически вариант: опростени форми, издръжливост, минимална поддръжка, нулев шум и нулеви емисии на CO 2 по време на движение.