4EVER TROPHY CONCEPT

приключения за всеки
икона на новото поколение
Бъдещото електрическо Renault 4 ще отдаде почит на емблематичния си предшественик, от който са продадени 8 милиона бройки. Символ на опростеност, пъргавина и здравина – той е отчасти луксозен и отчасти приключенски...
За да отпразнува 25-та годишнина на 4L Trophy, КОНЦЕПЦИЯТА Renault 4EVER TROPHY представя своята 100% електрическа версия, която обещава безумно вълнуващи приключения.
100%
електрически
100 kW
мощност на двигателя
770mm
офроуд гуми

емблематичен дизайн

ГОТОВ ДА ОПОЗНАЕ ВСИЧКО
От края на улицата до обиколки по света – Renault КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ 4EVER TROPHY е 100% електрически демонстрационен автомобил, използван за много цели. Той включва всичко, което могат да очакват търсачите на ежедневни приключения и пътешествениците: опростени форми, доказана надеждност, минимална поддръжка и ауспух с нулев шум и нулеви емисии на CO2!

изследователски дух

друг вкус към приключения
Повече от 60 години Renault 4 помага на търсачите на приключения да изследват света. Удоволствие за любители и професионални шофьори, автомобилът предава ценностите на споделянето и взаимопомощта.
КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ Renault 4EVER TROPHY продължава традицията на свободомислие, жажда за нови открития и надскачане на собствените си възможности.
ГОТОВ ЗА ВСЯКА ЕКСПЕДИЦИЯ
Можете да решите да пътувате много надалеч или да останете много близо. Каквото и да решите, КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ Renault 4EVER TROPHY ще се справи. Можете да се отпуснете където и да отидете, благодарение на разнообразното оборудване за офроуд приключения, здравия горен багажник, LED светлините, нивото на напомпване на гумите, което може да се регулира от кабината, и дори на предвидената лопата.

нов дизайн

RENAULT 4EVER TROPHY е в цветовете на 4L от 1962г.
4EVER Trophy прави премиера на новия цвят на каросерията си на турнира Ролан-Гарос през 2023г. в Париж. В допълнение към емблематичното синьо Ile de-France Blue са добавени флуоресцентни жълти акценти върху ремъците на покрива, а амортисьорите и емблемите на колелата целят да подчертаят неговия изтънчен и вдъхновен от технологиите дизайн. Вълнуващо отдаване на почит към емблематичните тенис топки на Ролан-Гарос.    

нова ера

100% електрически
КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ Renault 4EVER TROPHY изпреварва бъдещите автомобили със своя разположен отпред 100% електрически двигател и специално разработена платформа, която абсорбира ударите и вибрациите (интелигентен ефект).

4 силни страни наведнъж – икономичност, издръжливост, уважение и забавление!
ОТ КОНЦЕПЦИЯТА ДО РЕАЛНОСТТА
основни аспекти на бъдещото Renault 4
Предвещаващ до голяма степен бъдещия стандарт Renault 4 електрически, КОНЦЕПТУАЛНИЯТ АВТОМОБИЛ Renault 4EVER TROPHY е символ на бъдещето на мобилността.

Пъргав, безшумен, съобразен с околната среда, движещ се еднакво добре по писти, колкото и по асфалтови пътища, той прави пътуванията ви лесни, икономични... и вълнуващи!

разгледайте и...

Renault 5 E-Tech electric prototype
електрически прототип на Renault 5 E-Тech
Електрическият прототип на Renault 5 E-Тech проправя пътя на емблематичната 100% електрическа версия на R5 към бъдещето.
Renault Scenic vision
Renault Scenic Vision
Scenic Vision – концептуалният автомобил с водородно-електрически хибриден силов агрегат, е въплъщение на стратегическите ангажименти на Renault за устойчиво развитие с рециклирани и годни за рециклиране материали.