R5 TURBO 3E E-TECH 100% ELECTRIC

създаден за дрифт
все още turbo, но вече и електрически
Със завоюваните успехи на ралитата той кара сърцето ви да се разтупти и трупа суперлативи ... R5 Turbo 2 тази година навършва 40! Какъв по-добър начин да го почетем от това да посрещнем новия R5 TURBO 3E E-Tech 100% electric, който също изглежда толкова добре, колкото е и ефективен, и впечатляващ! Осъвременена икона.
100 %
електрически
280 kW
мощност или 380 к.с.
700 Nm
въртящ момент

100% високоефективен

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ, ЕМБЛЕМАТИЧЕН, ЕСТЕТИЧЕН
R5 TURBO 3E E-Tech 100% electric разполага с всичко: със същата висока ефективност като своя предшественик  , той възприема и модернизира неговия емблематичен стил. Стабилизиращ спойлер, въздухозаборници, линии, цветове – невъзможно е да не ви забележат! А неговият двигател с мощност 280 квт (380 к.с.) наелектризира всичко по пътя си.
280 КВТ И ВЪРТЯЩ МОМЕНТ ОТ 700 NM
ШАСИ БЕЗ КОМПРОМИСИ
САМО ЗА ДРИФТ
всичко за дрифтиране
С две плътно прилепени седалки, предназначени за преминаване през „зоните на атака“, R5 TURBO 3E E-Tech 100% electric е със задно задвижване. Каросерията от въглеродни влакна покрива тръбното шаси, гумите са проектирани за дрифт, а конзолите на камерите ви позволяват да записвате и споделяте всички вълнуващи моменти.

100% пъргав

СТИЛЕН КАКТО ОТВЪТРЕ, ТАКА И ОТВЪН
Зоната под каросерията, броните и всички повърхности са преработени в този демонстрационен автомобил. Той е по-широк с 25 см в сравнение с „Turbo 2“. Привличащи погледа детайли: розово-виолетови тонирани стъкла, червени LED джанти, които светят по време на дрифт и светеща емблема в средата на волана.
разгледайте галерията
ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ НА 360°!
С едновременно агресивни и изтънчени линии, салонът е проектиран така, че да е високо ефективен и да ви осигури пълно спокойствие. Ролбарите ви осигуряват допълнителна гаранция, дълбоките седалки ви удържат, а тапицерията ви предпазва... Време е за дрифт!

разгледайте и...

R5 на 50 години – Renault
Renault 5 празнува своята 50-та годишнина
Емблематичният R5 празнува своя 50-ти юбилей с много иновативни изненади.
Концепция 4EVER Trophy – Renault
Kangoo Hippie Caviar Motel E-Tech 100% electric
100% екстремен, 100% електрически, този демнстрационен автомобил, базиран на Kangoo L2 е дом на колела.
електрически прототип на Renault 5 E-Тech
Гама концептуални автомобили
Изживейте иновацията, разглеждайки гамата концептуални автомобили, предсказващи бъдещето на Renault.