image

Renault R-SPACE Concept

Динамични извивки, нов дизайн на салона, R-SPACE Concept е подобрение на подхода към минивановете, които да отговарят на потребностите на цялото семейство.

R-SPACE Concept - Front end

R-SPACE Concept

Преосмисленият лек автомобил

Динамични извивки, нов дизайн на салона, R-SPACE Concept е подобрение на подхода към минивановете, които да отговарят на потребностите на цялото семейство.

R-SPACE Concept

Плавен екстериорен дизайн с изтънчен щрих

Удоволствието на семейното пътуване

Удоволствието на семейното пътуване

Защо вашето семейство трябва използва автомобил, който е наистина практичен и функционален? Топъл и чувствен, R-SPACE Concept не забравя за удоволствието от шофирането и спортния дух. 
Изпълнен с емоция, този концептуален автомобил успява да се освободи от оковите на традиционните представи за лек автомобил.

Усещане за лекота

Усещане за лекота

Изваяни страни, очертания, които подсказват силен характер, елегантни размери, подобрена задна част... R-SPACE Concept е почти човек.
Извивките и обтекаемите линии, подчертани от светлинни ефекти невиждани досега при лек автомобил, осигуряват енергия и лекота.

R-SPACE Concept Interior video

R-SPACE Concept - Left side

Като семеен автомобил, R-SPACE Concept предлага свеж екстериорен дизайн и индивидуалност. Всеки ще се впечатли от неговите гладки и енергични линии.

R-SPACE Concept

Интериорен дизайн, воден от емоцията

Пространство за всеки

Пространство за всеки

R-SPACE Concept преосмисля стандартите за салона на семейния автомобил. Със своите контрастиращи форми, салонът на концептуалния автомобил е разделен на 2 обособени зони, които са свързани без никакво прекъсване или преграда. В плавната и изваяна предната част линиите вървят под прав ъгъл към задната част, за да могат вашите деца да се настанят удобно в своето собствено пространство, точно както в тяхна спалня или място за игра.

Емоцията преди всичко останало

Емоцията преди всичко останало

С R-SPACE Concept, ще откриете, че емоцията има свое място, както никога досега в салона на лек автомобил. Без въобще да са забравени вашите очаквания за свобода на ползване, модулност и гъвкавост, салонът се превръща в пространство, където да изразите себе си. Предната част е предназначена за управление на автомобила като мястото на водача е проектирано в духа на спортните автомобили, а задната част на салона е определена за забавление, с игриви седалки и екрани, вградени в подглавниците на предните седалки.

R-SPACE Concept Exterior video

R-SPACE Concept - Interior

С меки и чувствени форми, ефекти от използваните материали и текстури, концептуалният автомобил R-SPACE разкрива интериорен дизайн, който придава основно значение на емоцията като същевременно подобрява функциите за практично използване и пребиваване.

R-SPACE Concept

Богат избор, който има значение

Меденожълт – цветът на семейната закуска

Меденожълт – цветът на семейната закуска

Концептуалният автомобил R-SPACE е жълт и по-точно, медено жълт. Избор на топлина и сладост, който ви напомня за неделната закуска със семейството – единствената сутрин от седмицата, в която родителите и децата могат да се отпуснат и да се наслаждават, без да се състезават със стрелките на часовника. В салона нюансите варират от шоколадовокафяво до млечнобяло и оранжево. Отвън обърнахме специално внимание на избора на текстура за боята, за да може да поглъща сенките и да извлича максималното от обемите. 
 

Цялото семейство на едно място

Цялото семейство на едно място

Салонът с R-SPACE Concept е място, което да бъде споделяно от родители и деца и това се акцентира от използваните материали и текстури. Отпред седалките с преплетени черни и бели мотиви са покрити с топла, галеща сетивата кожа. В задната част те са под формата на група от пиксели, изработени от силиконова пяна, покрита с велур и кожа – комбинация от текстури, които са меки на допир. А в пространството от предните седалки към „детския кът“, подът е с променен цвят и материал, за да подскаже още по-добре, че цялото семейство не само не е разделено, а споделя съвместно едно и също жизнено пространство. 

R-SPACE Concept Design

thumbnail

Изследванията ни в областта на материалите помогнаха на нашите дизайнери да внедрят материали невиждани досега в света на автомобилизма. Tе избраха повърхности и текстури, изпълнени със смисъл за всяка област и всяка услуга в R-SPACE Concept.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault Concept Cars

Разгледайте

Нашата гама от концептуални автомобили

Разгледайте гамата
Renault - Renault Life

Разгледайте

Технологии на бъдещето

Запознайте се с Easy Life
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече