Renault R-SPACE Concept

Динамични извивки, нов дизайн на салона, R-SPACE Concept е подобрение на подхода към минивановете, които да отговарят на потребностите на цялото семейство.
Разгледайте
Преосмисленият лек автомобил
Динамични извивки, нов дизайн на салона, R-SPACE Concept е подобрение на подхода към минивановете, които да отговарят на потребностите на цялото семейство.

R-SPACE Concept

Плавен екстериорен дизайн с изтънчен щрих

R-SPACE Concept
Удоволствието на семейното пътуване
Защо вашето семейство трябва използва автомобил, който е наистина практичен и функционален? Топъл и чувствен, R-SPACE Concept не забравя за удоволствието от шофирането и спортния дух. Изпълнен с емоция, този концептуален автомобил успява да се освободи от оковите на традиционните представи за лек автомобил.
R-SPACE Concept
Усещане за лекота
Изваяни страни, очертания, които подсказват силен характер, елегантни размери, подобрена задна част... R-SPACE Concept е почти човек. Извивките и обтекаемите линии, подчертани от светлинни ефекти невиждани досега при лек автомобил, осигуряват енергия и лекота.
R-SPACE Concept
R-SPACE Concept Interior video
Като семеен автомобил, R-SPACE Concept предлага свеж екстериорен дизайн и индивидуалност. Всеки ще се впечатли от неговите гладки и енергични линии.

R-SPACE Concept

Интериорен дизайн, воден от емоцията

R-SPACE Concept
Пространство за всеки
R-SPACE Concept преосмисля стандартите за салона на семейния автомобил. Със своите контрастиращи форми, салонът на концептуалния автомобил е разделен на 2 обособени зони, които са свързани без никакво прекъсване или преграда. В плавната и изваяна предната част линиите вървят под прав ъгъл към задната част, за да могат вашите деца да се настанят удобно в своето собствено пространство, точно както в тяхна спалня или място за игра.
R-SPACE Concept
Емоцията преди всичко останало
С R-SPACE Concept, ще откриете, че емоцията има свое място, както никога досега в салона на лек автомобил. Без въобще да са забравени вашите очаквания за свобода на ползване, модулност и гъвкавост, салонът се превръща в пространство, където да изразите себе си. Предната част е предназначена за управление на автомобила като мястото на водача е проектирано в духа на спортните автомобили, а задната част на салона е определена за забавление, с игриви седалки и екрани, вградени в подглавниците на предните седалки.
R-SPACE Concept
R-SPACE Concept Exterior video
С меки и чувствени форми, ефекти от използваните материали и текстури, концептуалният автомобил R-SPACE разкрива интериорен дизайн, който придава основно значение на емоцията като същевременно подобрява функциите за практично използване и пребиваване.

R-SPACE Concept

Богат избор, който има значение

R-SPACE Concept
Меденожълт – цветът на семейната закуска
Концептуалният автомобил R-SPACE е жълт и по-точно, медено жълт. Избор на топлина и сладост, който ви напомня за неделната закуска със семейството – единствената сутрин от седмицата, в която родителите и децата могат да се отпуснат и да се наслаждават, без да се състезават със стрелките на часовника. В салона нюансите варират от шоколадовокафяво до млечнобяло и оранжево. Отвън обърнахме специално внимание на избора на текстура за боята, за да може да поглъща сенките и да извлича максималното от обемите.
R-SPACE Concept
Цялото семейство на едно място
Салонът с R-SPACE Concept е място, което да бъде споделяно от родители и деца и това се акцентира от използваните материали и текстури. Отпред седалките с преплетени черни и бели мотиви са покрити с топла, галеща сетивата кожа. В задната част те са под формата на група от пиксели, изработени от силиконова пяна, покрита с велур и кожа – комбинация от текстури, които са меки на допир. А в пространството от предните седалки към „детския кът“, подът е с променен цвят и материал, за да подскаже още по-добре, че цялото семейство не само не е разделено, а споделя съвместно едно и също жизнено пространство.
R-Space Concept
R-SPACE Concept Design
Изследванията ни в областта на материалите помогнаха на нашите дизайнери да внедрят материали невиждани досега в света на автомобилизма. Tе избраха повърхности и текстури, изпълнени със смисъл за всяка област и всяка услуга в R-SPACE Concept.

Предложения

KI NE SZERETNÉ, HA EGY MEGÁLMODOTT KONCEPCIÓ A VALÓSÁGBAN IS TESTET ÖLTENE?

Renault concept car range
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Renault technologies
Технологии на бъдещето
Разгледайте