Демонстрационен модел Renault Megane eVision

Дизайн, динамични показатели, пробег: Демонстрационният модел Megane eVision оповестява новото поколение електрически автомобили на Renault.

Демонстрационният модел Megane eVision обещава иновации в експлоатационните показатели


Демонстрационен модел Megane eVision

Подходящ за всякакъв вид експлоатация – електрически автомобил, който разчупва всички правила

Демонстрационният модел Megane eVision променя представите за електрически автомобил. Оборудван с най-новите технологии, неговата платформа CMF-EV прокарва пътя към ефективността на бъдещето.
Демонстрационният модел Megane eVisio е оборудван с футуристична електрическа платформа...
Пионер при електрическите автомобили, Renault отива още по-далеч с представянето на платформата CMF-EV (Общи модулни семейни и електрически автомобили).

Тази нова електрическа модулна платформа акцентира най-вече върху иновации, емоции и ефективност. Снабдена с множество подобрения и нововъведения, тя открива нови хоризонти и вдига летвата на стандарта по отношение на енергийната ефективност.
...за още по-добро представяне...
Демонстрационният модел Megane eVision се изправя срещу общоприетите правила! Неговите размери правят градското шофиране съвсем лесно и приятно. Той предлага на пътуващите пространство и интериорни възможности, еднакви с автомобилите от С-сегмента, които обикновено са с 15 до 30 см по-дълги.

Бъдещите електрически автомобили на Renault ще бъдат оборудвани с новата платформа CMF-EV, за да станат по-просторни и по-модулни без да имат необходимост от още височина или дължина.
...и забележителен пробег.
Демонстрационният модел Megane eVision прави впечатляващ нов подвиг – той е оборудван с батерия, която му дава мощността на седан, но същевременно запазва компактните му размери. С тази стъпка той разчупва традиционните стандарти и преодолява пречките за ползване на електрическите автомобили.

Каква е неговата тайна? Съвсем тънка батерия 60 kWh. Автомобилът е с по-малък просвет и е по-аеродинамичен. Това значително намалява потреблението му на ток и увеличава неговия пробег.

Предложения за модерен динамичен кросоувър

Демонстрационният модел Megane eVision е въплъщение на еволюция в дизайна на Renault. Страст, забележителен дизайн и аеродинамика работят ръка за ръка в новите му пропорции и зашеметяващи функции.
Концептуален автомобил Renault ZBCB
Страст
Профилът на автомобила се разпознава отдалеч. Отличителният профил на неговите светлини сякаш отразява технологичните иновации на LINVINGTECH. Когато се приближите, се появяват и контурите на автомобила, а неговите светлини с нови функции карат очертанията му да оживеят.
Концептуален автомобил Renault ZBCB
Забележителен дизайн
Всеки детайл на мострения модел ZBCB е напомняне за технологичните и електрически нововъведения в него. Хвърлете бърз поглед към следващото поколение електрически автомобили на Renault с неговата гладка повърхност или вдъхновението на flush. Тази концепция е подобрена чрез избора на изтеглящи се дръжки на вратите, които застават flush срещу вратата докато е необходимо.
Мострен модел Renault ZBCB
Аеродинамичност
Базиран на MORPHOZ Concept, мостреният модел ZBCB е оборудван с големи колела. За създаване на по-голяма ефективност, те са затворени максимално отвън и са центровани по-близо към каросерията, за да се засилят аеродинамичните линии на автомобила.

Искате ли да превърнете тази концепция в реалност?

Гамата на Renault
Всички наши автомобили – от миниванове до малки автомобили, от седани до всъдеходи.
Гамата на Renault
Гама електрически автомобили – Renault
Научете повече за нашата гама от електрически автомобили
Нашите електрически автомобили