Renault KWID Concept

В резултат на сътрудничеството между нашите екипи по света, автомобилът Renault KWID Concept бе предвиден и проектиран за по-младите клиенти от нови пазари като Индия и Бразилия.

KWID Concept

Надеждна и оригинална конструкция

Индивидуализиран, надежден и технологичен, Renault KWID Concept винаги ще стимулира вашето въображение.
Дрон, който ви помага
Проектирахме и създадохме „Летящия спътник“ – първия по рода си инструмент в автомобилостроенето, за да ви осигурим безопасно и приятно шофиране. Излизащ от задната част на покрива

KWID Concept

Високотехнологичен концептуален автомобил

Освен с оригиналното си и забавно стилистично оформление, Renault KWID Concept се отличава и със своето пищно оборудване със силен акцент върху технологиите.
KWID Concept
Това е градски кросоувър, който впечатлява
За Renault KWID Concept нашите конструкторски екипи използваха максимално технологията за комбиниране на контрасти. С оригиналния външен вид и индивидуален облик, той притежава контрастиращ вид, подсилен от внушителна предна решетка и отсечени калници. С две задвижващи колела, високата проходимост на Renault KWID Concept е несъмнена.
KWID Concept
Уникален салон
Трите предни седалки на Renault KWID Concept сякаш висят над бяла основа. Тези блестящи седалки с тапицерия от двуцветен еластомер ви приканват да се настаните удобно. Когато седалката на водача е в средно положение, достъпът до информацията се осъществява чрез вграден таблет със сензорен екран, който ви позволява да контролирате функциите на автомобила, както и дистанционно да управлявате дрон – вашия „Летящ спътник“.

предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Технологии на бъдещето
Технологии на бъдещето
Разгледайте