Renault KANGOO Z.E. Concept

Градски и електрически - концептуалният автомобил KANGOO Z.E. проправя пътя за семейството на KANGOO, което ще бъде пуснато на пазара през 2020 г. Тази концепция представя визията за мобилен сервиз за поддръжка и ремонт, адаптиран към постиженията в сферата на работните методи и мобилността.

KANGOO Z.E CONCEPT

Технологичен дизайн с изкусна естетика

Нови отличителни светлини
Зад напълно прозрачна остъклена решетка, KANGOO Z.E. Concept houses имат изцяло нов светлинен подпис. Характеризира се с линия, свързваща двата С-образни проектора с тяхната идентичност на Renault, обграждаща централното лого по пътя си. Този светлинен подпис възвестява новата визуална идентичност на електрическите автомобили Renault. 

В допълнение, каросерията на KANGOO Z.E. Концепцията е обградена отстрани и отзад със светеща ивица, която символизира технологичния аспект на електрическите превозни средства на бъдещето от гамата на Renault. Тази осветена лента започва от задната емблема, подчертава релсите на плъзащите се врати и формира част от аеродинамичните дръжки на вратите.
Когато всички детайли са обмислени както от високотехнологична, така и от футуристична гледна точка...

Проектиран като електрически автомобили KANGOO Z.E. Concept се отличава със съвременен дизайн до най-малките детайли. Това се вижда в полираното покритие на различните елементи: долната част на каросерията, прозорците, фаровете, вложките на вратите, решетката и т.н.

Решетките на бронята отпред и отзад са с графичен дизайн, който напомня на вентилационните отвори на електронните устройства.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault Нашата търговска гама
Нашата търговска гама
Разгледайте
KANGOO Z.E.
Renault KANGOO Z.E.
Шофирайте на ток