Renault INITIALE PARIS Concept

Комфорт, простор в салона, качествени материали Концептуалните автомобили INITIALE PARIS оповестяват нашето завръщане в първокласния сегмент.

INITIALE PARIS Concept

Френски лукс

С динамиката на седан, облика на автомобил с висока проходимост и осветеността на миниван, този концептуален автомобил разполага с всички атрибути, за да се изправи гордо на пазара на първокласни автомобили.
INITIALE PARIS Concept
От Париж до края на света
Пътувайте в унисон с променящата се светлина. Показващ гордо карта на града, окъпан в светлина, покривът на концептуалния автомобил INITIALE PARIS ви приканва да поемете дъх и да се отпуснете. Като отдава почит на френската столица, прозрачният покрив от алуминий и плексиглас дава възможност да разглеждате кварталите на Париж във всички посоки.
INITIALE PARIS Concept
Съвършенство, което предизвиква емоция
Още от пръв поглед Initiale PARIS Concept предизвиква истинска емоционална реакция. Вашите изострени сетива се приковават от неговия свеж дизайн, фини материали и качество на изработка.
INITIALE PARIS Concept
Ефективен двигател
По отношение на двигателя, INITIALE PARIS Concept се отличава с 2 основни нововъведения: - технологията Twin-Turbo с един турбокомпресор за ниските предавки и втори – за по-високите, - автоматична скоростна кутия EDC с новото управление Shift-by-Wire, разработено за подобряване на точността и чувствителността на управление. А резултатът е подобрена ефективност със значително намалени разход на гориво и вредни емисии.

INITIALE PARIS Concept

Изкуството на пътуваш

Kато автомобил за начин на живот, INITIALE PARIS Concept въплъщава нашия стремеж към иновации, които да подобрят вашия комфорт и удоволствие от шофирането.
Завладяваща акустика
И тъй като музиката и прекрасният звук подсилват удоволствието от пътуването, обърнахме специално внимание на акустиката на Renault INITIALE PARIS Concept. Поръчковата аудио система Bose ви пренася в съвършения свят на музиката. 32 тонколони, 8 от които вградени в подглавниците ви потапят в света на акустиката, извън времето, свободно рееща се в пространството.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Renault concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Renault Easy Life
Технологии на бъдещето
Разгледайте