ДЕМОНСТРАЦИОНЕН АВТОМОБИЛ HIPPIE CAVIAR MOTEL

дом за приключения сред природата
100% екстремен, 100% електрически
Демонстрационният автомобил Hippie Caviar Motel е покана да избягате от всичко, като се озовете сред дивата природа. Създаден на основата на новото Renault Kangoo Van L2, този ексклузивен дом на колела обещава незабравими изживявания с дръзкия си дизайн, вдъхновен от света на екстремните спортове.

отговорен по природа

100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
Демонстрационният автомобил Hippie Caviar Motel достига лесно и до най-отдалечените места. Електродвигателят с мощност 90 kW (120 к.с.) и литиево-йонна батерия с капацитет 45 kWh осигуряват пробег от 285 км.
А на път бихте имали нужда от само 30 минути, за да възстановите още 170 км пробег със DC зарядното устройство с мощност 80 kW.
нулеви емисии, нулев шум
Съобразявайки се с баланса и спокойствието на околната среда, демонстрационният автомобил Hippie Caviar Motel се движи безшумно, без да отделя никакви CO2 емисии.
още по-устойчив
Друго предимство на 100% електрическия модел е, че може да бъде оборудван с термопомпа. В резултат на това системата за отопление е енергийно ефективна и оказва много малко влияние върху пробега на автомобила.

кемпер ван по природа

Седалки, които се превръщат в легло, стъклен панорамен покрив за съзерцание на звездите и място за съхранение, обмислено до най-малкия детайл.
Насладете се на изобретателността на Kangoo Van L2 100% electric за пътувания из дивата природа.
иновации, замислени да подобрят комфорта
Заимствана от новото Renault Kangoo Van L2, плъзгащата се странична врата е най-широката в своя клас (830 мм). Седалките, воланът и предното стъкло са отопляеми, а температурата в салона и зареждането на батерията могат да се програмират дистанционно. Приятно при екстремни температури.

разгледайте и...

концептуален автомобил – Renault
концептуални автомобили Renault
Придобийте усещане за иновация чрез концептуалните автомобили, които очертават пътя на бъдещите автомобили на Renault.
Renault Kangoo Van E-Tech
Renault Kangoo Van E-Tech electric
С пробег от 300 км, с Kangoo Van E-tech electric бихте могли да се отправите на всякакво пътуване.
нова гама – Renault
Гама електрически автомобили Renault E-Tech
Съчетайте екологичната отговорност и удоволствието от шофирането с гамата електрически автомобили на Renault.