Демонстрационен модел Hippie Caviar Hotel

Покривна тераса, подвижно външно легло, доставка с дрон, 5-звезден комфорт и други. Новият електрически демонстрационен модел на Renault преоткрива кемперите.    

Демонстрационен автомобил Hippie Caviar Hotel: комбинирайте бягството от града с изживяването в 5-звезден хотел


Демонстрационен модел HIPPIE CAVIAR HOTEL

VIP ван с персонализирани услуги

първокласен ван с Hippie-Chic дизайн
Hippie Caviar Hotel се отличава с по-мощна и изразителна предница, характерна за новия дизайн на Renault Trafic. Той разполага със стайно отделение с покритие, имитиращо бял бетон, и кабина, решена в блестящо морско зелено, наречено „Бадемови люспи“. Арматурното табло, имитация на ратан, е подчертано от кожената тапицерия. Вдъхновен от 5-звездните хотелски стаи, интериорът е намек за природата около нас. Неговият изчистен дизайн е богат на естествени материали като екзотична дървесина и естествени ленени и вълнени нишки.
луксозна номадска стая
Hippie Caviar Hotel предлага многоместна седалка, която се превръща в много удобно легло с размери 145 x 195 см. В положение „Съзерцание“ многоместната седалка се изнася навън, зад задната багажна врата. Завесите се изтеглят, за да ви предпазват при лошо време и да ви осигурят уединение. В положение „Уют“ многоместната и ъгловата седалка се разполагат една срещу друга, за да се създаде приветливо пространство отвътре. Терасата на покрива, достъп до която имате чрез сгъваемата стълба, предлага още едно място за събирания, обзаведено с масичка за кафе и две подвижни облегалки.
създаден за първокласно изживяване
Hippie Caviar Hotel предлага уникално изживяване от висок клас с услуги, достойни за 5-звезден хотел: Доставка на логистичен контейнер (душ, тоалетна, електрическа зарядна станция и др.) до място по избор на клиента. Консиерж услуги, които могат да бъдат поръчани онлайн, с доставка с дрон директно до покрива или до многоместната седалка в положение „Съзерцание“.

Емблематичният estafette

повече от 60 години успех

Кемперът Estafette изпреварва времето си, като обръща специално внимание на първите сърфисти – рядкост по онова време – и като цяло на семействата, обичащи природата и приключенията. Добре оборудван с многоместни седалки, преобразуващи се в легла, кухненски бокс и печка с 2 котлона, хладилник и подвижна маса, този ван от 60-те години на миналия век можеше да бъде забелязан по пътищата на Франция и Европа.

Със своя равен под, независими колела, изключително малък радиус на завой, свръхмодерна кабина и плъзгаща се странична врата, Estafette предизвиква истински бум и преоткрива лекотоварния автомобил. Най-напред със своите ярки оранжеви, жълти и сини цветове. А след това със своята универсалност и маневреност.

След сътрудничество със Sabem (Société Anonyme Bois et Matériux), кемпер версията е лансирана на пазара през 60-те години на миналия век. Оттогава насам ултрамодерният автомобил е леко изменен, а чудесният му ретро стил печели над много други!

От концепция до реалност

Trafic Spaceclass
Trafic SpaceClass
Kangoo
Kangoo