Renault EZ-GO Concept

Разкриваме нашата визия за бъдещето на градската мобилност с EZ-GO Concept: автономен, електрически и свързан, това продължение на SYMBIOZ е първото въплъщение на нашата визия за бъдещето на персоналната мобилност.

EZ-GO Concept

Роботизираният автомобил, който преоткрива връзката между пространството и времето

EZ-GO Concept е първото въплъщение на автономна, свързана и споделена мобилност, използваща електрически двигател, без волан или водач в градската среда.
Част от града в движение

EZ-GO Concept е "превозно средство-робот": и като автомобил, и като обслужване, той е част от градската екосистема. Той има положителен ефект за града, тъй като осигурява мобилност, която е по-добре съобразена с градската среда.

Използването на този автономен автомобил за обществен транспорт го извежда на преден план при един нов начин на живот в града. Водещ в ежедневието, EZ-GO Concept предлага истинско и персонализирано изживяване на своите пътници.

С врати в предната част на купето, ограничена скорост и автономно шофиране, EZ-GO Concept поставя безопасността на пътниците на първо място. Отличителните AD светлини, съобщенията от осветените динамични екрани и външните предупредителни звукови сигнали на автомобила също осигуряват безопасността на пешеходците около него.

EZ-GO Concept

Мобилност при необходимост за всички

Автономен, електрически и свързан – позволете на богатата гама от функции да бъде ваш водач.
EZ-GO CONCEPT
Обща кабина без водач

Като израз на "Easy Life" идентичността на Renault EZ-GO Concept прави пътуването из града по-лесно за всички.

С иновативния дизайн и формата на какавида на EZ-GO Concept Renault преоткрива идентичността на роботизираното превозно средство, съвсем различно от кубовидните совалки, които повечето хора си представят.

EZ-GO Concept е преди всичко решение за мобилност, което може да отговори на множество нужди.

Предните врати на EZ-GO Concept улесняват достъпа и позволяват на шестимата пътници да влизат в електромобила прави. Достъпът също така е улеснен за лица с намалена подвижност или детски колички, благодарение на специална инсталация или рампа за достъп, прикрепена към EZ-GO Concept. За частна или бизнес употреба EZ-GO Concept се адаптира към вашите нужди и отговаря на предизвикателствата на утрешния град.
EZ-GO CONCEPT
Персонализирано и свързано усещане

Резервирайте своето място, ако искате да се насладите на уникално преживяване. Концепцията EZ-GO е изпълнена с технологични нововъведения, които обслужват пътниците.

Като свързан автомобил, той предлага реално използване на неговите функции: подобрена действителност на вашия смартфон, безжична връзка в салона... Той се превръща във ваш личен асистент като ви свързва с интелигентния град и ви предоставя информация за туризъм и свободното време, както и какво можете да правите в наоколо.

Започнете да използвате EZ-GO Concept и създайте собствен свят, използвайки различни инструменти за персонализиране на интериора и екстериора.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Ez-Go Concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Нашата гама Z.E.
Нашата гама Z.E.
Разгледайте