Renault DEZIR Concept

С меките си чувствени и елегантни извивки, концептуалнят Renault DEZIR е въплъщение на нашата страст към автомобилите. Ще усетите удивление и емоция!

DEZIR Concept

Стимулирайте сетивата си

Със спортно купе с електрически двигател, Renault DEZIR Concept демонстрира изкушаваща и динам Той е изпълнен с динамика, чувствени вълнообразни извивки и отразяващи ефекти, които стимулират сетивата.
Ново лице за Renault
Ребрата създават ефект на набраздяване за смукателния въздуховод в бронята, което придава олекотен и същевременно мощен облик на предницата на Renault DEZIR. С контрастиращото си разположение върху тъмен фон, емблемата с големия диамант е символ за новата идентичност на марката.

DEZIR Concept

Завоювайте популярност

Салонът на Renault DEZIR Concept е забележителен със стилното си оформление. Използването на пространството и материалите е въплъщение на лекота и чувственост.
DEZIR Concept
Сърцето ви ще се разтупти и ще се почувствате във висините
Ясни очертания, бяла кожа, примигващи светлини, съответстващи на вашия пулс, пищно червено... В салона на DEZIR Concept вие се чувствате на седмото небе. Неговата многоместна седалка и окаченото арматурно табло ви приканват в света на изяществото и елегантността.
DEZIR Concept
Взаимодействие между човек и машина в реални измерения
Приборите за водача са същите, както при спортно купе. Със своя електрически двигател, автомобилът може да достигне 100 км/ч за 5 секунди и 50 км/ч само за 2 секунди. С осветения 3-измерен скоростомер вашите усещания при шофиране стават още по-силни, а сензорният екран ви позволява да управлявате всички технически аспекти.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

DEZIR Concept
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Технологии на бъдещето
Технологии на бъдещето
едайте