image

Renault DEZIR Concept

С меките си чувствени и елегантни извивки, концептуалнят Renault DEZIR е въплъщение на нашата страст към автомобилите. Ще усетите удивление и емоция!

  • DEZIR Concept front
  • DEZIR Concept design
  • DEZIR Concept electric

DEZIR Concept

Стимулирайте сетивата си

Със спортно купе с електрически двигател, Renault DEZIR Concept демонстрира изкушаваща и динам Той е изпълнен с динамика, чувствени вълнообразни извивки и отразяващи ефекти, които стимулират сетивата.

DEZIR Concept

Ново лице за Renault

Ребрата създават ефект на набраздяване за смукателния въздуховод в бронята, което придава олекотен и същевременно мощен облик на предницата на Renault DEZIR. С контрастиращото си разположение върху тъмен фон, емблемата с големия диамант е символ за новата идентичност на марката.

DEZIR Concept front

DEZIR Concept

Завоювайте популярност

Салонът на Renault DEZIR Concept е забележителен със стилното си оформление. Използването на пространството и материалите е въплъщение на лекота и чувственост.

DEZIR Concept interior

Сърцето ви ще се разтупти и ще се почувствате във висините

Ясни очертания, бяла кожа, примигващи светлини, съответстващи на вашия пулс, пищно червено... В салона на DEZIR Concept вие се чувствате на седмото небе. Неговата многоместна седалка и окаченото арматурно табло ви приканват в света на изяществото и елегантността.

DEZIR Concept on-board

Взаимодействие между човек и машина в реални измерения

Приборите за водача са същите, както при спортно купе. Със своя електрически двигател, автомобилът може да достигне 100 км/ч за 5 секунди и 50 км/ч само за 2 секунди. С осветения 3-измерен скоростомер вашите усещания при шофиране стават още по-силни, а сензорният екран ви позволява да управлявате всички технически аспекти.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

DEZIR Concept Cars

Разгледайте

Нашата гама от концептуални автомобили

Technolab

Разгледайте

Технологии на бъдещето