Renault CAPTUR Concept

Открийте стандартите в автомобилостроенето на бъдещето. Концептуалният автомобил Renault CAPTUR ви приканва в света на комфорта и празничното настроение, където удоволствие и усещания се комбинират чрез иновативни услуги.

CAPTUR Concept

На стартова позиция

Пригответе се за мощност. Концептуалният автомобил CAPTUR черпи своето вдъхновение от света на спортовете на открито. Изваяният профил на автомобила напомня за спринтьор на стартова позиция.
„Мускулест“ автомобил
С внушителните си извивки и размери, Renault CAPTUR Concept изразява своя уверен и импулсивен профил, олицетворяващ едновременно лекота и мощност. Елегантният плавен и чувствен силует без остри чупки и ъгли е изваян и се подчертава от светлинни ефекти, които на свой ред се акцентират от матовото и сатинирано двойно покритие на каросерията. Това изпълнение загатва за двойнствен характер, подчертаващ „мускулестите“ извивки.

CAPTUR Concept

Функционален и забавен

Като компактен и гъвкав кросоувър, ние проектирахме Renault CAPTUR Concept така, че да отговаря на нуждите на младите градски семейства. Ергономичният дизайн на салона изостря сетивата.
CAPTUR Concept
Устремен и атлетичен
Приканвайки ви към авантюри извън утъпкания път, Renault CAPTUR Concept ви съблазнява със своя аеродинамичен салон, вдъхновен от света на спорта. Опънатите и плавни извивки включват и електролуминесцентни кабели и създават алюзия за стегнат мускул.

За да подчертаем атлетичния чар, във всички зони на комфорт монтирахме еластични кабели с оптични влакна, с цел да създадем атмосфера на релаксация, с дискретен намек за хамак и спортове на открито като алпинизъм и плаване.
CAPTUR Concept
Светъл и удобен
Интериорът на Renault CAPTUR Concept напълно променя дизайна на кросоувърите и автомобилите с висока проходимост. Ние му придадохме лекота и нотка на забавление и подходихме иновативно към гъвкавостта, за да го превърнем във функционален автомобил.

Хайде на море! Фиксирайте дъските за сърф с помощта на кръстосаните ластични ленти в задната част или пък вземете със себе си няколко приятели. Предназначението на лентите не е предварително определено. От вас зависи как ще ги използвате.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Гамата концептуални автомобили
Нашата гама от концептуални автомобили
Разгледайте
Технологии на бъдещето
Технологии на бъдещето
Разгледайте