image

Renault ALASKAN Concept

Като пазарен лидер в сегмента на лекотоварните автомобили в Европа за последните 20-ина години, със силно присъствие в Южна Америка и Африка, ние решихме да преминем на следващия, по-висок етап. Целта ни е да направим нашата марка водещ световен фактор с демонстрационния автомобил Renault ALASKAN.

  • ALASKAN Concept front
  • ALASKAN Concept exterior
  • ALASKAN Concept front
  • ALASKAN Concept exterior
  • ALASKAN Concept rear
  • ALASKAN Concept profile
  • ALASKAN Concept front

ALASKAN Concept

Здрав, атлетичен, модерен дизайн

Елегантен и здрав, ALASKAN Concept съчетава идентичността на нашата търговска марка с наложените естетически критерии на пазара на пикапи. Ще се влюбите в неговия привлекателен дизайн.

ALASKAN Concept front end

Забележителен демонстрационен автомобил

С внушителните си размери, Renault ALASKAN Concept излъчва сила и представителност. „Мускулести“ и изваяни страни, изразителни дъги на калниците, характерни 21-инчови лети джанти... Мислихме мащабно, за да поставим Renault ALASKAN Concept в свят на изтънченост, здравина и технологични постижения.

ALASKAN Concept rear

ALASKAN Concept

Автомобил за свободното време, професионалните ангажименти и ежедневието

Проектирахме Renault ALASKAN Concept така, че да отговаря на изискванията на трите свята, в които живеете: работа, отдих и ежедневие. Пригответе се да се радвате на живота в трите му измерения!

ALASKAN Concept space

Напълно адаптиран към нуждите на вашия бизнес

Renault ALASKAN Concept е оборудван с издържливо шаси за перфектно поведение на пътя. Със своя голям пътен просвет, той ви осигурява истински комфорт на шофиране. Товарният капацитет, надхвърлящ един тон, се комбинира с впечатляващо място за багаж както по дължина, така и в дълбочина.

ALASKAN Concept equipment

Идеален за отдих

Идеален за пътувания, приключения и спорт, Renault ALASKAN Concept предлага място за багаж с обшивка и капак, идеално за превоз на планински велосипеди, палатки, дъски за сърф и къмпинг оборудване. Наслаждавайте се на оптимален комфорт в салона. Неговото висококачествено технологично оборудване предлага многобройни възможности за свързване. Камери, вградени в страничните огледала, заснемат панорамата отвън, за да ви позволят да изживеете приключението отново.

ALASKAN Concept design

Оптималното решение за вашето ежедневие

ALASKAN Concept е уважаван автомобил, който знае как да се адаптира към вашето ежедневие – с внушителните си 21-инчови джанти, модерен градски стил, който предизвиква сензация в света на пикапите и отлично вътрешно пространство. Динамичните спортни извивки включват големи светодиодни задни светлини Pure Vision, изпълнени в матиран и полиран алуминий, обградени от C-образни мигачи, които очертават отличителните светлини.

Предложения

Искате ли да преминете от концепция към реалност?

Леки автомобили

Имате нужда от промяна?

Разгледайте нашата гама

Лекотоварни автомобили

Имате нужда от професионален автомобил?

Научете повече за нашите лекотоварни автомобили