Arkana E-TECH hybride - SUV hybride Renault

Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid

Хибрид, точно като теб
на цена от 55490,00 лв.

Новото Renault ARKANA се предлага и в хибриден вариант

Снабдено с иновативната хибридна технология E-TECH, новото Renault ARKANA ви предлага ненадминато удоволствие при шофиране и отлична енергийна ефективност. Вдъхновен от света на моторните спортове, неговият самозареждащ се хибриден силов агрегат предлага перфектната комбинация от икономиност, работоспособност и ефективност.

ОБОРУДВАНЕ

Открийте всички предимства на просторен и спортен SUV

* при сгъната задна многоместна седалка.

Двигател

Гъвкав и ефективен

Хибридният SUV Renault Arkana E-TECH – отвън

До 80% движение в града на ток

Новото Renault ARKANA E-TECH Hybrid внася заряд във вашето ежедневие! Движите се из града в изцяло електрически режим до 80% от времето, като използвате иновативна технология от моторните спортове. Насладете се на спокойствие и комфорт при намален разход на гориво с до 40%* в сравнение с еквивалентен бензинов двигател като същевременно съкращавате и емисиите на СО2

Хибридният SUV Renault Arkana отвън

Опростете своето ежедневие

Рекуперативното спиране зарежда автоматично акумулатора на новото Renault ARKANA, докато сте в движение, без да има нужда от щепсел или кабели. А за да усетите още повече свободата, активирате режим „В“. Веднага щом свалите крака си от педала на газта, автомобилът започва да намалява скоростта си докато почти спре като възстановява максимално количество енергия.

Хибридният SUV Renault Arkana E-TECH – отвън

Ненадминато удоволствието от шофирането

Неговото 100% електрическо стартиране осигурява незабавна динамика и безшумно движение, което е ефективно при всички условия на пътя. Открийте всички нови усещания при шофиране както в града, така и на магистралата. Насладете се на мощността от 140 к.с. и динамиката, осигурявана от 2 електродвигателя, комбинирани с ефективността на многорежимна скоростна кутия.

* при WLTP градски цикъл (подлежи на окончателно одобрение).

Готови ли сте да поемете на път с новото Renault ARKANA?

Разгледайте и...

CLIO E-TECH HYBRID
CLIO E-TECH HYBRID
на цена от 42290,00 лв.
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
на цена от 59490,00 лв.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече