Хибридни автомобили Renault

В променящия се свят Renault предлага отговор на вашите разнообразни потребности: гамата E-TECH. Запознайте се с хибридните и презареждащи се автомобили на Renault и се насладете на нови усещания при шофиране, докато пестите гориво. Направете първата крачка към бъдещето!
Renault E-TECH: първата стъпка към нулеви емисии
Открийте напълно нов свят с гамата Renault E-TECH. В града или сред природата, хибридните и презареждащи се автомобили Renault предлагат нов тип мобилност, която ограничава твърдите частици и саждите по време на движение. Предимството? Тези автомобили са с преработени възможности за управление!

Горивната ефективност на хибридните автомобили Renault
Оптимизирайте разхода на гориво на вашия автомобил с хибридната технология E-TECH. Създадена на база експертния опит на Renault в управлението на енергията, тази технология ви помага да адаптирате стила си на шофиране спрямо пътуването. По този начин можете да намалите разхода на гориво с до 40% при движение в града.

Изберете гъвкавостта на презареждащ се хибриден автомобил
Кратки пътувания в града и дълги пътувания сред природата? Изберете презареждащ се хибриден автомобил и се възползвайте от предимствата на два силови агрегата в един автомобил! Шофирайте из града изцяло на ток. С едно натискане на бутон включвате двигателя с вътрешно горене за по-дълги пътувания!