Мерки във връзка с извънредната епидемична обстановка

Съставихме изчерпателен списък на често задавани въпроси, за да можем да отговорим проактивно на вашите въпроси относно използването и поддръжката на вашето Renault в днешната ситуация.

Renault България и дилърската мрежа са на ваше разположение

Мрежата на Renault
Мрежата на Renault

Мрежата на Renault е на разположение на своите потенциални и съществуващи клиенти, спазвайки всички санитарни изисквания.

Следпродажбено обслужване
Следпродажбено обслужване

Мрежата от следпродажбени центрове на Renault е на ваше разположение за всякакви интервенции, свързани с вашия автомобил.

На ваше разположение онлайн
На ваше разположение онлайн

В случай, че нямате възможност да ни посетите на място, нашите онлайн услуги са на ваше разположение 24/7.

Отговори на вашите въпроси

Актуализираме тази страница регулярно в зависимост от развитието на ситуацията и когато възникнат нови въпроси, на които да отговорим.

Всички наши отговори вземат предвид специалните потребности на медицински специалисти, автомобили за спешна медицинска помощ или други потребители на обществени услуги.

Здраве и безопасност

Следпродажбено обслужване

Покупка и финансиране

Имате още въпроси? Ние сме на ваше разположение.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече