Limited Edition ZOE Riviera

Renault ZOE

сега с ПОДАРЪК на обща стойност до 6500 лв.
  • ZOE Riviera exterior

Вземи Renault ZOE сега с подарък на обща стойност до 6500 лв.

Наслади се на 100% електрическо удоволствие от шофирането с подарък:

  • ваучер за зареждане в мрежата от публични станции на Eldrive в цялата страна на стойност до 4500 лв. с ДДС;
  • зарядна станция на стойност 2000 лв. с ДДС.

 

Вдъхновението на марката Renault винаги е било да улесни вашето ежедневие. В случай, че един от двата елемента, включени в подаръка ни, не ви е нужен, с удоволствие ще прехвърлим неговата стойност в ценово предимство.

 

Офертата е валидна до 30.06.2021 г.

Вземи Renault ZOE сега с подарък на обща стойност до 6500 лв.

ZOE Riviera exterior

Ваучер за зареждане в мрежата на Eldrive на стойност до 4500 лв. с ДДС

С над 150 публични зарядни станции в цялата страна, мрежата на Eldrive ви осигурява спокойствие и пробег, където и да сте! Благодарение на универсалното зарядно Chameleon™ и комбинирания порт Combo CCS за бързо зареждане с постоянен ток можете да зареждате от 3kW до 50kW.

Запознайте се с мрежата на Eldrive
ZOE Riviera interior sand grey upholstery

Зарядна станция на стойност 2000 лв. с ДДС

Зареждайте вашето ново Renault ZOE в удобството на вашия дом. Батерията на новото Renault ZOE се зарежда от 0 до 100% за 9 часа и 25 минути от зарядна станция Wallbox Schneider Electric с променлив ток и с мощност 7 kW.  Насладете се на приятна вечер, спокоен сън и напълно заредено Renault ZOE на сутринта!

Научете повече за зарядната станция

Общата стойност на подаръка, включващ зарядна станция и ваучер за зареждане в публичната мрежа станции на Eldrive, варира в зависимост от различните версии и нива на оборудване на модела. Посочената максимална обща стойност от 6500 лева с ДДС е изчислена за версия Intens R135 52Kwh.

Цената за зарядна станция е валидна за Wallbox Schneider Electric с променлив ток и с мощност 7 kW и референтен номер EVH2S7P02. Стойността на зарядната станция не включва монтаж.

Офертата може да се комбинира с промоционален лизинг с 6 месеца гратисен период за плащане на лизинговите вноски и не може да се комбинира с всички други промоционални условия.

Офертата е валидна за периода 01.06.2020 до 31.01.2021 г.

Подробна информация за Renault ZOE

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече