Пробег, батерия и зареждане Новото Renault ZOE

Електрически градски автомобил Renault ZOE
Renault ZOE – Z.E.  50 батерия

Z.E. 50 батерия

С капацитет от 52 kWh, батерията на новото ZOE ви позволява да изминете до 395 км (по WLTP*).

 

* Пробег по WLTP (Хармонизирана в глобален мащаб процедура за изпитване на леки превозни средства, стандартизиран цикъл: 57% градски пътища, 25% крайградски маршрути, 18% маршрути по магистрала) за новата версия на ZOE Life, оборудван с 15-инчови джанти.

Изчислете пробега на новото Renault ZOE

Реалният пробег зависи от съчетанието на следните фактори:

Скорост на новото ZOE

Скорост

Колкото по-бързо се движите, толкова повече енергия ви е необходима, за да поддържате скоростта си.

Стил на шофиране на новото ZOE

Стил на шофиране

Използвайте технологиите Z.E., като отрицателно ускорение и рекуперативно спиране, за да оптимизирате пробега си.

Топография на новото ZOE

Топография

Когато се изкачвате по наклон, потреблението на електричество оказва влияние върху вашия оставащ пробег. Когато се спускате, възстановявате енергия.

Новото ZOE – метеорологични условия

Метеорологични условия

Общо взето батерията на Z.E. 50 предлага максимален пробег от 395 км през лятото и 250 км през зимата.

Зареждане на новото ZOE

Домашна зарядна станция Wallbox за новото ZOE

У дома

Заредете новото ZOE бързо у дома като монтирате станция 7,4 kW Wallbox*. Когато я свържете с помощта кабел, който е част от стандартното оборудване на автомобила, можете да заредите батерията от 0 до 100% за около 9 часа и 25 минути.

 

* Домашната зарядна станция Wallbox трябва да бъде монтирана от одобрен квалифициран специалист. 

Зареждане на новото ZOE на работното място

На работното място

Все повече фирми инсталират зарядни станции за електрически автомобили за своите служители. Заредете новото ZOE щом пристигнете на работното си място!

Обществена зарядна станция за новото ZOE

В мрежата от зарядни станции на обществени места

3 часа зареждане със стандартното зарядно устройство Caméléon™ Ви осигуряват до 100% заряд на батерията – на всяка 22 kW зарядна станция за обществено ползване в молове, паркинги в центъра на града или пътища. 

 

Зареждане на новото ZOE на автомагистралата

На автомагистралата

Планирате да „избягате“ някъде през уикенда? Не губете повече време!  С нашето ново правотоково зарядно устройство можете да се възползвате максимално от станциите за бързо зареждане. 

 

Вашето ново ZOE  може да се зареди за пробег от 150 км в зависимост от условията на пътуване само за 30 минути. Време е за кафе!

Изчислете времето за зареждане на новото Renault ZOE

В зависимост от батерията, електромотора и зарядното оборудване.

Лесно планиране и управление на процеса на зареждане

Зареждайте лесно новото ZOE благодарение на свързаните услуги на Renault EASY CONNECT и комбинирания порт Combo CCS за бързо зареждане с постоянен ток

Приложение MY Renault за новото ZOE

Дистанционен контрол на автомобила

С помощта на приложението MY Renault можете дистанционно да проверявате заряда на батерията, да насрочвате зареждане в часовете с намалено потребление на енергия и да планирате пътуването си, като включите и зарядни станции. Намерете маршрута си чрез 9,3-инчовия екран.

Зареждане на Renault ZOE

Възползвайте се от гъвкав режим на зареждане

Благодарение на комбинирания порт Combo CCS за бързо зареждане с постоянен ток, намиращо се зад логото на решетката на новото ZOE, можете да се включите към всяка зарядна станция в Европа.

Пътуване със новото ZOE  Пътуване

Пътувайте спокойно

Визуализирайте територията в границите на пробега, намерете зарядните станции и планирайте маршрута си, диктувайте SMS-и или възпроизвеждайте любимата си музика... Възползвайте се с помощта на системата Renault EASY LINK от многобройните функции, проектирани, за да са ви от помощ през цялото пътуване.

Лесно намиране на зарядни станции

Съдържанието е предоставено от VsichkoTok

Увеличете пробега си

Новото ZOE е оборудвано с лесни за използване технологии и ви предлага ключови подобрения за оптимизиране на пробега.

Помощник за икономия на енергия

Помощникът за икономия на енергия се намира вдясно от 10-инчовия екран на водача и ви информира дали изразходвате или възстановявате енергия. Регулирайте разхода в реално време, за да оптимизирате пробега си.

Режим ЕСО

Режимът ECO ви позволява да оптимизирате разхода на енергия. Той има отношение към някои функции с висок разход на енергия (отопление, климатизация, сервоуправление и др.) и към някои действия при шофиране.

Предварителна климатизация на салона

Удължете пробега си чрез предварителна климатизация. Когато автомобилът е свързан, посредством EASY LINK можете да задавате желаната температура за началото на пътуването или да включвате предварителната климатизация непосредствено от смартфона си с целева температура от 21°C.

 

Подробна информация за новото Renault ZOE

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече