НОВОТО RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

ELECTRIC ONLY, DRIVERS ONLY

 

220к.с.

или 160 kW

 

7,4 сек.

от 0 до 100 км/ч

 

450км

пробег (WLTP)

Революционната нова платформа CMF-EV е снабдена със свръхтънка 60 кВч батерия и компактен електромотор с мощност 160 kW. Оптимизираното разпределение на теглото, по-дългата колесна база и ниския център на тежестта осигуряват по-голяма пъргавина на автомобила и повече място в салона.

Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – интериор, арматурно табло, мултимедиен екран
  • Google асистент

   Говорете с Google и извършвайте задачи с гласа си, за да можете да се съсредоточите върху шофирането. Лесно изпращайте съобщения, управлявайте музиката, получавайте указания и други. Можете да използвате гласа си и за да контролирате определени функции на автомобила, като климатика и режимите на шофиране. Просто кажете „Hey Google“ или натиснете продължително бутона за гласово управление на волана, за да започнете.

  • Вземете любимите си приложения със себе си на борда

   С Google Play можете лесно да изтеглите любимите си приложения в автомобила така, както бихте го направили на телефона си. Слушайте удобно любимата си музика, подкасти, аудиокниги и още директно от мултимедийната система.

  • Пълно потапяне в нова реалност

   Едно от най-големите цифрови пространства за салон с площ от 774 cm2, разпределено в два 12-инчови екрана. Те ви предлагат изключително вълнуващо преживяване с помощта на OpenR link с вградената мултимедийна система Google и ново поколение арматурно табло OpenR с оптимизирани цветове.

  • Персонализиране без ограничения

   OpenR link с вграден Google запазва вашите предпочитани настройки за среда и шофиране. Вашият интелигентен автомобил се адаптира според вашите предпочитания.

  • Интуитивна навигация

   Google Maps ви помага да достигнете следващата си дестинация по-бързо с информация за трафика в реално време, автоматично пренасочване и гласов контрол.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН ДИЗАЙН

SUV-подобната предница и компактната каросерия придават на модела изключителен външен вид. Емблематичните изцяло LED предни светлини, 3D флуоресцентната лента отзад, 20-инчовите джанти, златисто-хромираните вложки и черният покрив със звездни лъчи представят напълно оригинален дизайн.

Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – отпред
предна част
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – компактна каросерия
компактна каросерия
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – плафон с осветление около вратата
осветление около вратата
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – 20-инчови лети джанти
20-инчови алуминиеви джанти
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – нови отличителни предни светлини
нови отличителни предни светлини
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – нови отличителни задни светлини
нови отличителни задни светлини
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – ново лого на Renault
ново Renault лого
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – нова емблема
нова емблема
Новото Renault Megane E-Tech 100% електрическо – интериор

ергономичен и просторен

Изключителната платформа на Megane E-Tech Electric е снабдена с напълно равен под. Разширената конструкция и новото арматурно табло OpenR освобождават допълнително място: 209 мм място за краката отзад, 33 л място за багаж.

Проекция на звука от Harman Kardon

С висококачествения звук на новата аудио система Harman Kardon, технология за пространствено разпределение на звука и различна среда (естествена, жива, клубна или хол), цялостното усещане ангажира всички сетива, за да ви осигури наситено с емоции пътуване.

Модулен дизайн и съхранение

Индукционно зарядно устройство отпред, USB-C порт отзад, средно отделение за съхранение, 33 л място за съхранение в средната конзола и отстрани и 210 л обем на багажника. Megane E-Tech Electric прави престоя в салона съвършен.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече