Renault KANGOO Z.E. – отпред

Пробег, батерия и зареждане
Renault KANGOO Z.E.

Изчислете пробега и времето за зареждане на новото KANGOO Z.E.

Регулирайте настройките, за да изчислите пробега на KANGOO Z.E.

Регулирайте настройките и вашето целево ниво, за да разберете колко време за зареждане е необходимо за всеки тип зарядна станция

Времето за зареждане зависи от температурата, мощността на зарядната станция и нивото на заряд в батерията.

Заредете KANGOO Z.E.

Осигурете си зареждане без никакви усилия у дома, на работа или на обществена зарядна станция. Лесно е!

Зарядно устройство Renault KANGOO Z.E. flexi

Заредете своето KANGOO Z.E. за 7 до 10 часа с предоставения стандартен заряден кабел. Необходимо е само да го включите в контакта Green'Up™Access, монтиран в помещението от квалифициран техник.

 

Нямате домашна станция за зареждане? Можете да използвате стандартен домашен контакт 220 V. Можете да презаредите за пробег от 25 км за 3 часа, а за пълно зареждане са необходими от 10 до 12 часа.

Renault KANGOO Z.E. Wallbox

У дома

Заредете KANGOO Z.E. за 6 до 9 часа зависимост от мощността, подавана от Wallbox*. За по-бързо зареждане, изберете Wallbox7 kW, който осигурява пълно зареждане за около 4 часа. Възползвайте се максимално от нашата услуга „MY Z.E. Interactive“. Можете да програмирате периода на зареждане така, че да се възползвате от нощната тарифа за електроенергия.

Зареждане на Renault KANGOO Z.E.

На работното място

Все повече предприятия монтират зарядни станции за електрически автомобили за своите служители. Заредете своето KANGOO Z.E., когато отидете на работа!

Контакт Renault KANGOO Z.E. Green'Up™ Access

Предоставян с вашето KANGOO Z.E., контактът Green'Up™ Access** е специално проектиран, за да зарежда вашия електромобил Renault Z.E..

KANGOO Z.Е

На улицата, на обществена зарядна станция

На улицата, на обществена зарядна станция

На обществена зарядна станция, зони за паркиране в някои търговски центрове или при вашия представител на Renault, KANGOO Z.E. Е се зарежда напълно за 6 часа в зависимост от наличната захранваща мощност. Имате възможност за пробег до 35 км само след един час зареждане.

 

Увеличете пробега си

Оптимизирането на пробега на новото KANGOO Z.E. е лесно с неговите лесни за използване технологии.

Помощник за икономия на енергия

Функцията „Помощник за икономия на енергия“, разположена върху арматурното табло, ви информира дали изразходвате или възстановявате енергия.

Режим ЕСО

Когато е включен, той ограничава двигателя, за да изминете дори още по-дълго разстояние.

Програмиране на климатизация/отопление

Включете отоплението или климатизацията докато вашето Kangoo Z.E. все още се зарежда. Използваната енергия няма изтощи батерията.

Регенеративно спиране

Батерията се зарежда само когато отпуснете крака си от педала на газта, а също и когато използвате спирачния педал.     

Термопомпа

Термопомпата, която е част от климатичната система, осигурява отопление или охлаждане в салона. С действие на принципа на обратна климатизация, тя изпълнява и двете функции като запазва вашия пробег.

Гуми за намалено потребление на енергия

Тези гуми имат ниското съпротивление при търкаляне и спомагат за запазване на пробега, без да засягат поведението на пътя или спирането.

Лесно намиране на зарядни станции

Renault KANGOO Z.E. в подробности

* Домашната зарядна станция Wallboxтрябва да бъде монтирана от одобрен квалифициран специалист.

 

**Контактът Green'Up™ Access трябва да бъде монтиран от квалифициран специалист, за да се гарантира съответствието и безопасността на зареждане.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече