image

Електрически автомобили на Renault

Иновациите винаги са били значителна част от ДНК-то на Renault. С Renault Z.E. можете да се запознаете с нашата гама електрически автомобили, които съчетават отговорността към околната среда с удоволствието от шофирането. Готови ли сте да влезете в нов свят?

  • Електрически
ZOE
На цена от 57 990 лв.
KANGOO Z.E.
На цена от 61 190 лв.

Богат избор от електрически автомобили

Миниван с нулеви емисии за доставки или електрически двуместен автомобил за екологични обиколки по магазините. Нашите електрически превозни средства придават реален облик на градската мобилност, за да отговорим на очакванията на частните потребители и бизнес клиентите. Градски автомобили, камиони, четириколки, микробуси и др. Изберете електрическия модел на Renault, предназначен точно за вас.

 

Подобрете качеството на вашите пътувания с нашите електромобили

Плавно движение, тишина и нулеви емисии, мощно ускорение, без звукови смущения или смяна на предавки... Оптимизирайте качеството на пътуванията и открийте удоволствието от шофирането благодарение на характеристиките на нашите електрически автомобили. Направете крачка в бъдещето и открийте нов начин да се наслаждавате на шофирането с Renault.

 

Запознайте се с нашите електрически свързани услуги на Renault

Кой каза, че шофирането на електрически автомобил е сложно? Останете свързани и планирайте с лекота своето пътуване с нулеви емисии! На пунктовете за зареждане на паркинги, в търговските центрове, на работното ви място и разбира се – у дома... Намерете най-близката до вас зарядна станция и се възползвайте от многобройните решения за зареждане на вашия електрически автомобил.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодействия със социални мрежи.
Научете повече