image

Гама електрически и електрифицирани автомобили E-TECH

Иновациите винаги са били значителна част от ДНК-то на Renault. С Renault E-TECH можете да се запознаете с нашата гама електрически и електрифицирани автомобили, които съчетават отговорността към околната среда с удоволствието от шофирането. Готови ли сте да влезете в нов свят?

MEGANE E-TECH ELECTRIC
  • електрически
ZOE E-TECH ELECTRIC
на цена от 56 990 лв.
  • хибрид
CLIO E-TECH HYBRID
на цена от 38 690 лв.
  • plug-in хибрид
CAPTUR E-TECH PLUG-IN HYBRID
на цена от 58 270 лв.
  • хибрид
ARKANA E-TECH HYBRID
на цена от 50 690 лв.
KANGOO E-TECH ELECTRIC
на цена от 61 190 лв.

Богат избор от електрически автомобили

Миниван с нулеви емисии за доставки или електрически двуместен автомобил за екологични обиколки по магазините. Нашите електрически превозни средства придават реален облик на градската мобилност, за да отговорим на очакванията на частните потребители и бизнес клиентите. Градски автомобили, камиони, четириколки, микробуси и др. Изберете електрическия модел на Renault, предназначен точно за вас.

 

Подобрете качеството на вашите пътувания с нашите електромобили

Плавно движение, тишина и нулеви емисии, мощно ускорение, без звукови смущения или смяна на предавки... Оптимизирайте качеството на пътуванията и открийте удоволствието от шофирането благодарение на характеристиките на нашите електрически автомобили. Направете крачка в бъдещето и открийте нов начин да се наслаждавате на шофирането с Renault.

 

Запознайте се с нашите електрически свързани услуги на Renault

Кой каза, че шофирането на електрически автомобил е сложно? Останете свързани и планирайте с лекота своето пътуване с нулеви емисии! На пунктовете за зареждане на паркинги, в търговските центрове, на работното ви място и разбира се – у дома... Намерете най-близката до вас зарядна станция и се възползвайте от многобройните решения за зареждане на вашия електрически автомобил.

Нашият сайт и сайтовете на нашите партньори желаят да използват бисквитки за измерване на ефективността платформата и на аудиторията, за да ви показват персонализирани и/или съобразени с локацията ви реклами и съдържание и да ви позволяват да взаимодействате с нашето съдържание чрез социалните медии. Можете да преразгледате или промените избора си по всяко време, като влезете в раздел „Бисквитки“.

научете повече