Renault EASY DRIVE

Шофирайте спокойно с нашите технологии за помощ при шофиране и паркиране като например EasyPark Assist.

Нашите помощни системи за водача

Нашите технологии ви позволяват да поддържате подходящата дистанция.
Система за поддържане на лентата надвижение и автоматично спиране и потегляне
Справете се с пътното движение напълно спокойно! Система за поддържане на лентата надвижение и автоматично спиране и потегляне при натоварено движение ви позволява да регулирате скоростта и да поддържате безопасна дистанция и траектория на движение. При задръствания или натоварено движение, автомобилът може сам да спира и потегля сам.

На пътища и магистрали, през деня и през нощта

С нашите помощни системи за водача оставате винаги нащрек
Head-up дисплей – Renault EASY DRIVE
Head-up дисплей
Не сваляйте поглед от пътя! Скорост, навигация, помощ за водача... Следете новостите за всичко случващо се на пътя благодарение на прибиращия се дисплей с висока разделителна способност, разположен над арматурното табло.
Круиз контрол – ограничител на скоростта – Renault EASY DRIVE
Круиз контрол – ограничител на скоростта
Контролирайте безпроблемно скоростта благодарение на нашата система за круиз контрол и за ограничение на скоростта. Използвайте бутоните на волана, за да зададете максимална скорост и да избегнете нарушаване на пътните правила.
Автоматично превключване между къси и дълги светлини на фаровете
Автоматично превключване между къси и дълги светлини
Оптимизирайте използването на дълги светлини в зависимост от условията на шофиране и избягвайте заслепяване на останалите участници в пътното движение. Оборудвана с камера, разположена в горната част на предното стъкло, тази система анализира източниците на светлина и автоматично превключва между дълги и къси светлини в зависимост от осветлението и условията на пътно движение.

Нашите системи за помощ при паркиране

Паркирайте с лекота благодарение на нашите технологии
EasyPark Assist – Renault EASYDRIVE
Система за самопаркиране Easy Park Assist
Ще обикнете успоредното паркиране! Със сензори, монтирани отпред, отзад и отстрани на автомобила, тази полуавтономна помощна система за паркиране измерва свободното място и извършва необходимите маневри. Всичко, което вие трябва да правите, е да контролирате подаването на газта, спирачките и смяната на предавките. Системата за самопаркиране Easy Park Assist може да ви помогне и да излезете от мястото, на което сте паркирали... Необходимо е само да поискате!
Задна камера – Renault EASYDRIVE
Камера за паркиране на заден ход
Извършвайте маневри на заден ход напълно безопасно! Веднага щом започнете да маневрирате, камерата за задно виждане предава картина на мултимедийния дисплей за да ви помогне да имате пълен контрол върху автомобила, дори и в невидимите зони.
360° камера – Renault EASYDRIVE
360-градусова камера
Възползвайте се от 360° изглед в реално време, за да избягвате с лекота препятствията около автомобила и паркирайте безпроблемно и в най-тесните места.
360° камера – Renault EASYDRIVE
360-градусови паркинг сензори
За да подпомогне вашите маневри при паркиране, системата предупреждава водача за разстоянието до препятствията около автомобила, дори те да не се виждат, с помощта на звукови сигнали, които се засилват с приближаването на автомобила до препятствие.

Имате нужда от допълнителна информация?

Renault Easy Connect
Останете във връзка по време на вашите пътувания
Безопасност от Renault
Вашата безопасност е наш приоритет.