Renault EASY DRIVE

Шофирайте спокойно с нашите технологии за помощ при шофиране и паркиране като например EasyPark Assist.

Нашите помощни системи за водача

Нашите технологии ви позволяват да поддържате подходящата дистанция.

помощна система

Система за поддържане на лентата надвижение и автоматично спиране и потегляне

Справете се с пътното движение напълно спокойно! Система за поддържане на лентата надвижение и автоматично спиране и
потегляне при натоварено движение ви позволява да регулирате скоростта и да поддържате безопасна дистанция и траектория на движение. При задръствания или натоварено движение, автомобилът може сам да спира и потегля сам.

На пътища и магистрали, през деня и през нощта

С нашите помощни системи за водача оставате винаги нащрек

Head-up дисплей

Head-up дисплей

Не сваляйте поглед от пътя! Скорост, навигация, помощ за водача... Следете новостите за всичко случващо се на пътя благодарение на прибиращия се дисплей с висока разделителна способност, разположен над арматурното табло. 

Круиз контрол – ограничител на скоростта

Круиз контрол – ограничител на скоростта – Renault EASY DRIVE

Контролирайте безпроблемно скоростта благодарение на нашата система за круиз контрол и за ограничение на скоростта. Използвайте бутоните на волана, за да зададете максимална скорост и да избегнете нарушаване на пътните правила. 

Автоматично превключване между къси и дълги светлини

Автоматично превключване между къси и дълги светлини на фаровете

Оптимизирайте използването на дълги светлини в зависимост от условията на шофиране и избягвайте заслепяване на останалите участници в пътното движение. Оборудвана с камера, разположена в горната част на предното стъкло, тази система анализира източниците на светлина и автоматично превключва между дълги и къси светлини в зависимост от осветлението и условията на пътно движение.

Нашите системи за помощ при паркиране

Паркирайте с лекота благодарение на нашите технологии

Система за самопаркиране Easy Park Assist

EasyPark Assist – Renault EASYDRIVE

Ще обикнете успоредното паркиране! Със сензори, монтирани отпред, отзад и отстрани на автомобила, тази полуавтономна помощна система за паркиране измерва свободното място и извършва необходимите маневри. Всичко, което вие трябва да правите, е да контролирате подаването на газта, спирачките и смяната на предавките. Системата за самопаркиране Easy Park Assist може да ви помогне и да излезете от мястото, на което сте паркирали... Необходимо е само да поискате!

Камера за паркиране на заден ход

Камера за паркиране на заден ход

Извършвайте маневри на заден ход напълно безопасно! Веднага щом започнете да маневрирате, камерата за задно виждане предава  картина на мултимедийния дисплей за да ви помогне да имате пълен контрол върху автомобила, дори и в невидимите зони.

360-градусова камера

360° камера – Renault EASYDRIVE

Възползвайте се от 360° изглед в реално време, за да избягвате с лекота препятствията около автомобила и паркирайте безпроблемно и в най-тесните места. 

360-градусови паркинг сензори

360° камера – Renault EASYDRIVE

За да подпомогне вашите маневри при паркиране, системата предупреждава водача за разстоянието до препятствията около автомобила, дори те да не се виждат, с помощта на звукови сигнали, които се засилват с приближаването на автомобила до препятствие. 

Имате нужда от допълнителна информация?

Renault Easy Connect

Останете във връзка по време на вашите пътувания

Безопасност от Renault

Вашата безопасност е наш приоритет.