E-TECH: хибрид, подходящ за всичко

Уповавайки се на нашия опит в производството на електрически автомобили, през 2020 г. представихме гама хибридни двигатели, които можете да избирате за нашите модели.

Безкомпромисна оферта за хибрид

Като пионери в сферата на електрическите автомобили, ние разработихме новаторската и изключителна технология E-TECH. Защитена от 150 патента, тя ни позволи да разработим два типа хибридни двигатели:
  • E-TECH: Хибрид
  • E-TECH Plug-in: хибрид с възможност за презареждане от електрическата мрежа

Нашата технология E-TECH ви предлага:

  • максимално движение на ток;
  • максимално удоволствие от шофирането;
  • цялата гъвкавост на нашите водещи модели, като започнем от новото Renault CLIO.


E-TECH: Хибрид

Новото Renault CLIO E-TECH: комбинацията от хибридна ефективност и гъвкавостта на Renault CLIO.
Хибрид E-TECH
80% движение на ток
Благодарение на технологията E-TECH можете да се възползвате на 80% от шофиране само на ток в града и дори да се възползвате от 100% електрическо стартиране.
Хибрид E-TECH
40% намаление на разхода на гориво
Нашият хибриден двигател E-TECH ви позволява да пестите 40% от разхода на гориво в сравнение с горивозависим автомобил в градски условия.
Хибрид E-TECH
Ненадмината бързина в сегмента
Благодарение на моменталната бързина при стартиране и ненадминато ускорение в сегмента, като използват целия натрупан опит в производството на електрически автомобили на Renault, нашите хибридни двигатели ви предлагат невероятно удоволствие при шофиране.

Научете повече за технологията E-TECH


E-TECH Plug-in: хибрид с възможност за презареждане

Със възможност за шофиране в електрически режим за повече от 45 км при комбинирано ползване* и до 65 км в градска условия*, новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in уверено демонстрира безпрецедентна гъвкавост. Този автомобил с повишена проходимост ви позволява да шофирате без да използвате гориво при ежедневни пътувания и да се отправите на дълги пътувания за почивка, без да се притеснявате за пробега.

Оборудван с новия двигател E-TECH Plug-in двигател, който съчетава бензинов двигател, два електрически двигателя и изцяло иновативна скоростна кутия, новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in използва технология, взаимствана от нашия опит в електромобилите и Формула 1.

Той ви предлага оптимизирано движение на ток и максимално удоволствие от шофирането.

*при цикъл WLTP цикъл е възможно шофиране на ток до 135 км.

Запознайте се с още технологии на Renault

Renault EASY DRIVE
За пътувания в пълно спокойствие
Renault ActiveSafety
Вашата безопасност е наш приоритет.