E-TECH: хибрид, подходящ за всичко

Уповавайки се на нашия опит в производството на електрически автомобили, през 2020 г. ще представим гама хибридни двигатели, които можете да избирате за нашите модели.

Безкомпромисна оферта за хибрид

Хибрид E-TECH

Като пионери в сферата на електрическите автомобили, ние разработихме новаторската и изключителна технология E-TECH. Защитена от 150 патента, тя ни позволи да разработим два типа хибридни двигатели:

 

  • E-TECH: Хибрид
  • E-TECH Plug-in: хибрид с възможност за презареждане от електрическата мрежа

 

Нашата технология E-TECH ви предлага: 

 

  • максимално движение на ток;
  • максимално удоволствие от шофирането;
  • цялата гъвкавост на нашите водещи модели, като започнем от новото Renault CLIO.

E-TECH: Хибрид

Новото Renault CLIO E-TECH: комбинацията от хибридна ефективност и гъвкавостта на Renault CLIO. (ще се предлага през 2020 г.)

80% движение на ток

80% движение на ток

Благодарение на технологията E-TECH можете да се възползвате на 80% от шофиране само на ток в града и дори да се възползвате от 100% електрическо стартиране. 

40% намаление на разхода на гориво

40% намаление на разхода на гориво

Нашият хибриден двигател E-TECH ви позволява да пестите 40% от разхода на гориво в сравнение с горивозависим автомобил в градски условия.

Ненадмината бързина в сегмента

Ненадмината бързина в сегмента

Благодарение на моменталната бързина при стартиране и ненадминато ускорение в сегмента, като използват целия натрупан опит в производството на електрически автомобили на Renault, нашите хибридни двигатели ви предлагат невероятно удоволствие при шофиране. 

Научете повече за технологията E-TECH

E-TECH Plug-in: хибрид с възможност за презареждане

CAPTUR E-TECH Plug-in

Със възможност за шофиране в електрически режим за повече от 45 км при комбинирано ползване* и до 65 км в градска условия*, новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in уверено демонстрира безпрецедентна гъвкавост. Този автомобил с повишена проходимост ви позволява да шофирате без да използвате гориво при ежедневни пътувания и да се отправите на дълги пътувания за почивка, без да се притеснявате за пробега.


Оборудван с новия двигател E-TECH Plug-in двигател, който съчетава бензинов двигател, два електрически двигателя и изцяло иновативна скоростна кутия, новото Renault CAPTUR E-TECH Plug-in използва технология, взаимствана от нашия опит в електромобилите и Формула 1.

 

Той ви предлага оптимизирано движение на ток и максимално удоволствие от шофирането.

 

 

 

*при цикъл WLTP цикъл е възможно шофиране на ток до 135 км.

Запознайте се с още технологии на Renault

Renault EASY DRIVE

За пътувания в пълно спокойствие

Запознайте се с Renault EASY DRIVE
Renault ActiveSafety

Вашата безопасност е наш приоритет.

Запознайте се с безопасността, предлагана от Renault
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи.
Научете повече