Easy Life

Правим иновации, за да улесним вашето ежедневие. Запознайте се с технологиите Renault EASY DRIVE и Renault EASY CONNECT.

RENAULT EASY DRIVE

Шофирайте напълно спокойно

EASYDRIVE - Renault

Шофирайте спокойно с нашите технологии за помощ при шофиране и паркиране като например Easy Park Assist.

MULTI-SENSE

MULTI-SENSE – Renault EASYLIFE

Активирайте MULTI-SENSE от сензорния екран и позволете на системата да управлява настройките за всички технологии за шофиране на вашия автомобил: реакция на двигателя, смяната на предавки на скоростната кутия EDC, параметрите на системата 4CONTROL, окачването, съпротивлението на волана

4CONTROL

4CONTROL – Renault EASYLIFE

Системата 4CONTROL може да отчете потенциална загуба на сцепление в реално време и да адаптира динамиката на траекторията в зависимост от пътните условия и скоростта. Активното и едновременно задвижване на 4-те колела намаляват радиуса на завиване: при движение с ниска скорост намалява кормилното усилие, а с по-висока скорост оптимизира усещането ви при завиване.

RENAULT EASY CONNECT

Останете във връзка по време на вашите пътувания

Нашите услуги за още по-голям комфорт зад волана

Шофирайте безопасно

Активна безопасност – Renault

Безопасност от Renault

Причината да внедряваме иновации е да улесним на вашето ежедневие, а вашата защита е наш приоритет.

Хибридни двигатели

E-TECH

Уповавайки се на нашия опит в производството на електрически автомобили, след 2020 г. ще представим гама хибридни двигатели, които можете да избирате за нашите модели.
Двигатели ETECH на Renault

Увеличете удоволствието

Гамата на Renault – EASYLIFE

Какво ще кажете да се позабавляваме с Renault?

Запознайте се с нашата гама
Марката Renault

Разгледайте нашия свят

Запознайте се с марката Renault
Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че Рено Нисан България ЕАД и неговите партньори могат да използват бисквитки, за да анализират дейността и ефективността на сайта, както и да показват рекламни съобщения, пригодени към вашите интереси и взаимодесйтвия със социални мрежи. | Управление на бисквитките|Научете повече