ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛ RENAULT E-TECH FULL HYBRID

СТАНДАРТНА ПОДДРЪЖКА
Тъй като тяговата батерия на автомобил E-Tech full hybrid не изисква специално сервизно обслужване, поддръжката на хибриден автомобил следва план, който е много близък до този на автомобил с двигател с вътрешно горене.
ПО-НИСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ
Чрез превключване между различните режими на задвижване износващите се части на бензиновия двигател издържат по-дълго, тъй като не се използват толкова често. Следователно типичните за двигател с вътрешно горене ремонти и смени настъпват много по-късно в жизнения цикъл на автомобила.

Renault се грижи за поддръжката на вашия E-Tech full hybrid

екосистема от свързани услуги:
Поддръжката на вашия Renault E-Tech full hybrid е улеснена благодарение на дигиталните и свързаните услуги, предлагани от Renault.
CARE SERVICE 24/7
Оставяте автомобила си за сервизно обслужване и го вземате по всяко време с опцията за сигурно заключване на ключа.
ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДДРЪЖКА
Автомобилът ви ще ви каже от какво се нуждае. Интелигентната поддръжка ще ви уведоми кога да очаквате повреда или смяна на части, така че да можете да мислите напред и да запазите час в сервиз.
RENAULT ASSISTANCE
Тази услуга е включена в гаранцията на Renault, която не само предоставя пътна помощ или теглене, но и решения за мобилност и настаняване, ако автомобилът ви е извън пътя. Renault assistance е налична 24/7 в цяла Европа.
ЕКСПЕРТИ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ E-Tech full hybrid
Повече от 30 000 служители в мрежата на Renault вече владеят управлението на хибридните технологии. Като такъв, вашият местен сервиз или дилърство на Renault ще знае как лесно да се справи с всички аспекти на вашия автомобил, независимо дали е електрически или с двигател с вътрешно горене.

вашите въпроси относно поддръжката на хибриден автомобил

ПО-СКЪПА ЛИ Е ПОДДРЪЖКАТА НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?
Не, напротив, хибридните автомобили се славят с това, че изискват малка поддръжка, по 2 основни причини:
  • електрическите мотори не изискват специфична поддръжка,
  • тъй като се използва по-малко, компонентите на двигателя с вътрешно горене имат по-малко на брой износващи се части.

открийте също