ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛ RENAULT E-TECH 100% ELECTRIC

E-Tech 100% electric - maintenance - Renault
поддръжка на електрически автомобил
Поддръжката на силови агрегати E-Tech 100% electric изисква специфични експертни познания. Нашата мрежа е обучена за работа по електрически превозни средства с цел проверка на всички елементи, които гарантират вашата безопасност и комфорт.

Въпреки че електрическото превозно средство изисква по-малко поддръжка, препоръчително е да минавате проверка в нашата мрежа веднъж годишно.

ПЕСТЕТЕ ОТ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ

E-Tech 100% electric - wear parts - Renault
по-малко износващи се части
Без необходимост от смяна на филтри, ремъци или запалителни свещи, електрическият автомобил изисква по-малко сервизно обслужване от автомобил с двигател с вътрешно горене. Освен това спирачните накладки се износват по-малко с рекуперация на спирачната енергия.
Поддръжката е лесна!
E-Tech 100% electric - cost-effective maintenance - Renault
по-икономична поддръжка
Разходите за поддръжка на електрически автомобил са с 23% по-ниски след 3 години в сравнение с еквивалентен модел с двигател с вътрешно горене.
След над 6 години употреба разликата може да достигне 50% спрямо модел с двигател с вътрешно горене.

5 факта за поддръжката на автомобил E-TECH 100% Electric

Нашите експерти се обучават редовно за оптимизиране на производителността на вашия електрически автомобил.

Надеждността, издръжливостта, безопасността и стойността при препродажба на вашия автомобил E-Tech 100% electric са наши основни приоритети.

услуги и предложения за електрически автомобили

екосистема от свързани услуги
Със свързаните услуги на Renault поддръжката на вашия електрически автомобил е леснодостъпна. Въз основа на свързаните данни на автомобила, вие получавате няколкоседмично предизвестие за предстоящите дати за поддръжка на автомобила от зоната за клиенти на приложението My Renault.
ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДДРЪЖКА
Доверете се на автомобила си, той ще ви каже от какво се нуждае. Интелигентната поддръжка ще предвиди всяка повреда или подмяна на износващи се части, така че да останете крачка напред и да си запазите час в сервиз (в зависимост от пригодността на автомобила).

експерти по електрически автомобили

мрежата на Renault
Въз основа на над 10-годишен опит, 30 000 служители на мрежата на Renault са обучени да управляват електрически превозни средства. У нас екипите надвишават 500 души.

Следователно вашият най-близък сервиз на Renault разполага с инструментите и квалификацията, необходими за поддръжка и ремонт на всички модели Renault E-Tech. 

Понастоящем мрежата на Renault включва над 1000 експертни центъра на Renault E-Tech, което я прави най-голямата специализирана мрежа за електрически превозни средства в Европа.

вашите въпроси относно поддръжката

НЕОБХОДИМА ЛИ Е ПОДДРЪЖКА НА БАТЕРИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ?
Начинът ви на ползване на автомобила влияе върху живота на батерията. Затова е много важно да се доверите на сервиз на Renault, който да я следи и да гарантира нейния оптимален експлоатационен живот. Сервизът ще проверява жизнения цикъл на този изключително важен компонент, за да гарантира неговия оптимален експлоатационен живот. Батериите на Renault имат гаранция до 8 години или 160 000 км в зависимост от модела, за да се поддържа капацитет на зареждане от поне 70% при всякакви обстоятелства. (валидно за новите модели)

открийте също