ПРЕДИМСТВА НА АВТОМОБИЛИТЕ RENAULT E-TECH PLUG‑IN HYBRID

ИКОНОМИИ
С plug-in хибридните автомобили можете да постигнете до 75% икономия на гориво (в цикъл по WLTP). Ако използвате само батерията, можете да шофирате в изцяло електрически режим през цялото време. Можете също да пестите от поддръжката на автомобила, поради по-малкото части за смяна.
КОМФОРТ
Plug-in хибридните автомобили представляват комбинация от две технологии и съответните им ползи - сигурността на двигателя с вътрешно горене в съчетание с отзивчивостта на електрическия мотор.

икономии

Автомобилите E-Tech plug-in hybrid предлагат също атрактивни икономии по отношение на експлоатационните разходи, като същевременно предоставят несравнимо удоволствие зад волана.
ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА
E-Tech plug-in hybrid - fuel - Renault
гориво
Спестявате до 75% гориво* в сравнение с автомобил с двигател с вътрешно горене при пътуванията си из града. Тази икономия е вследствие понижените изисквания към двигателя с вътрешно горене. Когато шофирате със заредена батерия, той работи само с цел подпомагане на електрическия мотор. 
*в цикъл по WLTP  
E-Tech plug-in hybrid - maintenance - Renault
поддръжка
Двигателят с вътрешно горене издържа по-дълго, защото се използва по-малко, което означава, че пестите от поддръжката на автомобила. Електрическият мотор е съставен от по-малко на брой сложни компоненти и не изисква специфична поддръжка. В допълнение тяговата батерия има гаранция от 8 години или 160 000 км.  
E-Tech plug-in hybrid - maintenance - Renault
бизнес клиенти
Изборът на автопарк от автомобили Renault E-tech plug-in hybrid за вашия бизнес води до освобождаване от годишен данък за фирмен автомобил. Това се отнася за plug-in хибридни автомобили, чиито CO2 емисии са по-ниски от 60г/км.

КОМФОРТ

ЕЖЕДНЕВИЕ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ
E-Tech plug-in hybrid - aides à l'achat - Renault
ежедневие в електрически автомобил
Батерията на plug-in хибридния автомобил е по-голяма от тази на другите видове автомобили. Така че можете да изминете повече в изцяло електрически режим, до 50 км в комбиниран цикъл (по стандарт WLTP), за действителен пробег между 30 и 60 км.
ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И ПРОСТОТА
E-Tech plug-in hybrid - silence and performace - Renault
тишина и производителност
Открийте нови усещания при шофиране в изцяло електрически режим: плавно, динамично, тихо и без вибрации.
E-Tech plug-in hybrid - performance - Renault
производителност
Комбинацията между електрически мотор и двигател с вътрешно горене ви осигурява оптимални условия на шофиране по всяко време. Плавно и тихо в града, динамично и отзивчиво по смесени пътища. Производителността на два вида мощност в 1 автомобил.  
E-Tech plug-in hybrid - freedom - Renault
свобода
Автомобилът E-Tech plug-in hybrid може автоматично да идентифицира най-подходящия режим на шофиране. Натиснете бутона EV, разположен на арматурното табло, и шофирайте в изцяло електрически режим, когато пожелаете*.

*в зависимост от нивото на заряд на батериятаОКОЛНА СРЕДА

ПО-НИСКИ ЕМИСИИ
Автомобилите E-Tech plug-in hybrid имат с до 75% по-ниски CO2 емисии в сравнение с автомобилите с двигател с вътрешно горене. Със заредена батерия шофирането из града в изцяло електрически режим ви осигурява средно до 50 км пробег и по-ниски емисии.  
РЕЦИКЛИРАНА БАТЕРИЯ
Благодарение на нашия богат експертен опит в сферата на електрическите превозни средства ние сме в състояние да предложим по-добро рециклиране на батерията, отколкото се изисква от европейските регламенти.  С помощта на специализирани компании и партньори излезлите от употреба батерии се използват повторно в други машини и след това техните материали се рециклират.  

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ПРЕДИМСТВАТА НА PLUG-IN HYBRID

ЗАЩО ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ Е ИНОВАЦИЯ?
Основната иновация на хибридния автомобил е интегрирането на два типа двигатели в един и същ автомобил: двигател с вътрешно горене и един или дори няколко електрически мотора. Интегрираната технология автоматично управлява превключването между трите различни режима на задвижване: електрически, двигател с вътрешно горене и хибриден (който използва двигателя с вътрешно горене и електрическата енергия). Основната полза от хибридния автомобил е, че съчетава практичния аспект на автомобил с двигател с вътрешно горене с екологичните и икономическите предимства на електрическия силов агрегат. Въз основа на нашия опит, придобит във Formula 1, управлението на енергията и автоматичната скоростна кутия с различни режими предлагат значителна ежедневна функционалност и същевременно осигуряват производителност и икономия.  
НАДЕЖДНИ ЛИ СА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ?
Нашите хибридни автомобили, разбира се, са надеждни и се възползват от нашия експертен опит в разработката на електрически силови агрегати и двигатели с вътрешно горене. Поради своя хибриден дизайн двигателят с вътрешно горене не се използва толкова много в най-въздействащите фази - стартиране и ускорение. Нещо повече, дизайнът означава, че няма съединител или задвижващ ремък, така че се изисква по-малко поддръжка. А чрез ограничаване на частите за смяна, разходите за поддръжка са по-ниски. Хибридният автомобил има двигател с вътрешно горене и един или повече електрически мотора. Той превключва между тези два източника на енергия в зависимост от профила на пътя, необходимата скорост и нивото на заряд на батерията. Хибридните автомобили на Renault се възползват от нашия богат опит на автомобилен производител в сектора на електрическата мобилност. Renault също обучава цялата си мрежа за специфичните характеристики на хибридните превозни средства - консултантите на Renault са готови да ви посрещнат и да ви окажат съдействие с поддръжката на вашия автомобил. И накрая, батериите на хибридните автомобили имат гаранция от 8 години или 160 000 км.  

открийте също