ВИДИМОСТ

С предложенията за видимост на Renault шофирате безопасно, независимо от времето.
чистачки
Наслаждавайте се на безгрижно шофиране с Renault Care service!

Препоръчително е да сменяте перата на чистачките на всеки две години или на всеки 30 000 км.

Лошото време и променливите метеорологични условия (ултравиолетови лъчи, температура на околната среда, дъжд и т.н.) износват естествения каучук и намаляват ефективността на чистачките.

Renault Care service мисли в перспектива и предлага свръхплоски пера, които са много по-безшумни при работа. Те прилягат идеално към предното стъкло и осигуряват отлично почистване, което ви позволява да шофирате напълно спокойно.
RAINPROTECT

RAINPROTECT е обработка на челното стъкло, която го кара да загуби всякакво сцепление с дъждовна вода, градушка или сняг. Капки, които могат да възпрепятстват видимостта, след това незабавно се изплъзват от зрителното поле, за да подобрят видимостта и безопасността ви.
оригинални фарове Renault

Разработени в съответствие със спецификациите на производителя, фаровете Renault се адаптират перфектно към вашия автомобил и гарантират визуален комфорт и здраво уплътнение. Подложени на многобройни тестове, оригиналните фарове гарантират безопасност и дълголетие, като същевременно запазват дизайна и характера на вашето Renault.  

МРЕЖАТА НА RENAULT CARE SERVICE