ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ RENAULT

Всички характеристики на вашия автомобил са запазени с оригиналните резервни части Renault. Те са най-доброто решение за вашия автомобил по отношение на качество, безопасност и издръжливост.
Оригиналните части на Renault са проектирани и одобрени за вашия автомобил в съответствие със спецификациите, които отговарят на производителността, определена от нашите инженери. Изборът на оригинални части на Renault означава да се гарантира, че ще запазите всички първоначални характеристики на вашия автомобил.  
странични огледала
оригинални странични огледала
Страничните огледала Renault се подлагат на повече от 70 теста, преди да бъдат пуснати на пазара и се основават на списък от точни критерии: UV стареене от 2 250 часа за полиолефинови части (небоядисана обвивка) или за 700 часа за полиамидни части (огледална структура), удар при пресичане на превозното средство, издръжливост на кримпване и др.
Нашите огледала са 100% съвместими с асистентите за шофиране (електрическа система за сгъване, памет на настройката на огледалото, система за предупреждение при наличие на обект в сляпата точка и др.). Вашият комфорт при шофиране остава непокътнат.
броня
оригинални брони
Максимален комфорт и безопасност благодарение на спецификациите на Renault.

Нашите брони са проектирани и разработени от нашия инженерен отдел. Нашите спецификации са по-взискателни от действащите правни стандарти (ECE 42 и ECE 26). По този начин те гарантират максимална безопасност за водача и пешеходците в случай на удар.

МРЕЖАТА НА RENAULT CARE SERVICE