Система R-LINK 2

Улеснете вашето пътуване!
Оборудване, функции, услуги, актуализации, съвместимост… Намерете пълната информация за мултимедийната система R-LINK 2.
.
ОБОРУДВАНЕ
7 или 8,7-инчов капацитивен сензорен екран
7 или 8,7-инчов сензорен екран
Мултимедийната система R-LINK 2 е оборудвана с голям 7- или 8,7-инчов вертикален сензорен екран с графичен интерфейс, подобен на таблетите, и с доказана издръжливост. Прецизни движения и идеално вграждане в арматурното табло осигуряват оптимална безопасност на шофиране.
ECO Drive – R-LINK 2
ECO Drive
Разгледайте отчета за вашите пътувания и съвети как да оптимизирате разхода на гориво.
Гласово разпознаване на R-LINK 2
Гласово разпознаване на R-LINK 2
Чрез бутоните на волана използвате системата за гласово разпознаване, за да се отправите към някоя от вашите предпочитани дестинации, да се обадите на контакт от телефонния си указател, който е достъпен чрез Bluetooth или да смените текущата радиостанция. Оставете гласът на системата да ви води!
Персонализиране на системата
Изберете начална страница за вашата система с възможност за пълно персонализиране. Управлявайте профила си, за да съхраните всички свои предпочитания: сила на звука, регулиране на страничните огледала, регулиране на седалките, предпочитани радиостанции, сдвоени телефони.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Apple CarPlay™ за R-LINK 2
Apple CarPlay™ за R-LINK 2*
На големия екран на R-LINK 2 можете да намерите най-добрите приложения, инсталирани на вашия iPhone (iPhone 5 и iOS7 или по-нова версия) и одобрени от Apple за режим на шофиране. С помощта на съвместимия кабел можете да свържете своя iPhone към предния USB слот за безпроблемно слушане на музика. Можете да четете и диктувате съобщения, да се обаждате по телефона или да тръгнете по маршрут съвсем лесно.Не забравяйте да разрешите преноса на мобилни данни, за да се възползвате от Apple CarPlay ™ в салона.

* Предлага се в зависимост от модела и датата на производство.
Android Auto™ за R-LINK 2
Android Auto™ за R-LINK 2*
Намерете най-добрите приложения, разработени специално за ползване по време на шофиране с вашия смартфон с инсталиран Android 5 или по-нова версия. Google Maps ви дава напътствия от големия екран на R-LINK 2. Можете също така да диктувате съобщения и да разполагате с възможност за бърз достъп до любимата си музика.
Не забравяйте да включите опцията пренос на мобилни данни в телефона и да свържете USB кабела в предната част с помощта на висококачествен кабел.

* Предлага се в зависимост от модела и датата на производство.
Табло за управление на климатик, помощни системи за водача и много други
От сензорния екран можете да регулирате температурата с точност до градус, да управлявате безпроблемно маневрите за паркиране назад с Park Assist® и да влезете безпроблемно във вашите аудио и видео източници, благодарение на двата налични USB порта и вградения Bluetooth.

В зависимост от модела или нивото на оборудване на вашето Renault, изберете околното осветление и режима на шофиране от 4 предварително програмирани режима Multi Experience: неутрален, екологичен, комфортен или спортен.
3D карти*
Насладете се на несравним комфорт по време на вашите пътувания с помощта на реалистичните 3D карти, които се изобразяват на 8,7-инчовия екран с висока резолюция, показващ сгради и интересни обекти.
* Налични, в зависимост от държавата и обекта
ПЪТНА ПОМОЩ
Информация за пътната обстановка в реално време с TomTom traffic
С над 350 млн. проблема по пътя, качвани всяка година и точност до 100 м, TomTom traffic info се обновява на всеки 2 минути и покрива 99% от пътната мрежа.

Очаквате доставката на вашето ново Renault, оборудвано с R-LINK 2? Възползвайте се безплатно от TomTom Traffic за срок от 12 месеца.
Highway Services – Направете пътуванията си по магистралата по-интелигентни
Highway Services е вашият идеален спътник по магистралата. В комбинация с бордовата навигационна система, приложението позволява да направите пътуванията по магистралата по-интелигентни. Предимствата при ползване включват ефективност и пестене както на време, така и на пари.

Highway Services гарантира, че сте в правилната лента пред будката за пътна такса, която е подходяща за вашия начин на плащане и ви информира предварително за удобствата, предлагани от услугите на магистралата (както продукти, така и услуги), за да планирате следващото спиране.Приложението ви позволява и да получавате директни предупреждения за проблеми по магистралата, по която шофирате: натоварен трафик, произшествия и т.н.

Highway Services ви позволява и да оценявате услуги, предлагани по магистралата (продукти и услуги) и да разглеждате резултатите, за да подобрите своето пътуване и да посетите най-доброто място.

Highway Services изисква цифрова свързаност, предлагана от пакета „TomTom TRAFFIC и свързаност“.

Отговори на всички ваши въпроси за R-LINK 2


Останете свързани с вашия автомобил и извън него

MY Renault
Запознайте се с приложението My Renault