R-LINK EVOLUTION

Отпуснете се, докато шофирате!
Оборудване, функции, услуги, актуалзации, съвместимост… Намерете пълната информация за мултимедийната система R-LINK Evolution.
Оборудване
Сензорен екран – Renault Easy Connect
7-инчов сензорен екран
Хармонично интегрирана в арматурното табло, системата R-LINK Evolution е снабдена със 7-инчов екран със сензорна технология, идентична на таблетите с повишена устойчивост за използване в автомобил.
Гласово разпознаване на R-LINK – Renault Easy Connect
Гласово разпознаване на R-LINK
С помощта на бутоните върху волана, с един бутон и звуков сигнал можете да използвате гласа си, за да зададете маршрут до някоя от вашите предпочитани дестинации. Няма нужда да чакате въпрос от системата!
ECO2 шофиране на Renault – Renault Easy Connect
ECO2 шофиране на Renault
Разгледайте отчета за вашите пътувания и съвети как да оптимизирате разхода на гориво.
Характеристики
Карти TomTom Europe
Картите TomTom Europe обхващат 45 държави с изображения с висока разделителна способност за реалистично показване на вашето пътуване, дори и в тунели.

Получавате актуализация от R-LINK Store чрез MY Renault до 4 пъти годишно.

Имате ли карти на Европа в своето ново Renault, оборудвано с R-LINK Evolution? Възползвайте се от 3-годишни безплатни актуализации на картите*.


* Важи само за автомобили, доставени след 01.01.2017 г. и оригинално оборудвани с карти на Европа.
Android Auto™ за R-LINK Evolution*
От екрана на R-LINK Evolution можете да намерите приложенията, инсталирани на вашия смартфон с Android 5, които са разрешени за ползване от Google в режим на шофиране. Възползвайте се от навигация, диктуване на съобщения и достъп до предпочитаните от вас песни.
Висококачественият кабел е навсякъде с вас, докато пътувате, така че смартфонът ви да остане в центъра на вашето преживяване. Включете опцията за пренос на мобилни данни, за да се възползвате напълно от удоволствието, което предлага Android Auto™.

* Предлага се в зависимост от модела и датата на производство.

Отговори на всички ваши въпроси за R-LINK Evolution


Останете свързани с вашия автомобил и извън него

MY Renault
Запознайте се с приложението My Renault