Услуги на Renault

Поддръжка на вашия автомобил Renault, генериране на оферта онлайн, запазване на час, разглеждане на вашето пространство в MY Renault... Верни на поетите от нас ангажименти, ние се справяме с всичко, за да ви предложим опростени и безпроблемни решения, които напълно отговарят на вашите потребности.

Поддръжка на вашето Renault

Сервизно обслужване, ГТП, ремонт на каросерията, поддръжка и др. Разгледайте нашите комплексни решения, които ви помагат при ежедневните грижи за вашия автомобил.
Renault Service
Запознайте се с Renault Service
Пакети, осигуряване на обслужване, ангажименти и практически съвети и много други. Получете отговор на всички въпроси, за да си осигурите спокойно ежедневие.
Пакети Renault Service
Сервизно обслужване
Запознайте се с всички наши предложения за части и труд, подходящи за вашите потребности, за сервизно обслужване без неприятни изненади.
Каросерия – Renault Service
Каросерия и предно стъкло
Запознайте се с всички наши решения за каросерия и предно стъкло, поискайте оферта онлайн и си запазете час при вашия търговски представител.

Използвайте своето Renault

Ръководства за потребителя, свързани услуги, персонализирано пространство в MY Renault и др. Възползвайте се от ключовете, за да улесните своето ежедневие с Renault.
MY Renault
Запознайте се с MY Renault
Ексклузивни оферти, специализирани планове за поддръжка, персонализирани съвети и др. Получете цялата информация за вашия автомобил във вашето пространство в MY Renault.
Ръководства за потребителя на Renault
Ръководства за потребителя
Разгледайте онлайн ръководствата за потребителя и си осигурете достъп до цялата информация за нашите продукти и услуги.
Мултимедийни системи на Renault
Навигация и мултимедия
Разгледайте нашите мултимедийни системи и се възползвайте от усещането за реална свързаност зад волана на вашия автомобил Renault.
Живейте електрически
Живейте електрически
Пробег, батерия, зареждане... Влезте в света на Renault Z.E. и се запознайте с нашите специализирани услуги за улесняване на вашето ежедневие.

Пътна помощ и гаранции

Запознайте се с услугите за пътна помощ на Renault Assistance, нашите гаранционни оферти и поемете спокойно на път с вашето Renault.
Пътна помощ на Renault Assistance
Пътна помощ на Renault Assistance
Имате нужда от помощ? Научете за всички решения, за да разрешите своя проблем чрез Renault Assistance.
Гаранции на Renault
Гаранции
Научете за нашите гаранционни оферти, включени в покупката на вашия автомобил и изтеглете ценовата листа.
Удължена гаранция на Renault
Удължаване на гаранцията
Запознайте се с възможностите за удължаване на гаранцията за вашия нов или употребяван автомобил Renault и генерирайте своя собствена симулация.

Магазини

Искате да придадете повече стил на своето Renault? Изразете себе си чрез нашия каталог на аксесоари и рекламни материали на Renault.
MY Renault Shop
MY Renault Shop
Спестете време и закупете онлайн от следпродажбената гама артикули за вашето Renault.

Направете живота си по-лесен с Renault

Направете своя избор само с няколко щраквания на мишката.