МАРКАТА RENAULT

Нашата страст е това, което ни вдъхновява и мотивира в ежедневието. Нашата страст помага на нашите клиенти да сбъднат своите мечти чрез нашите продукти и услуги.
Страст за цял живот

КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ?

Концепцията Renault TREZOR
French Design
Чувствен и топъл дизайн, както отвътре, така и отвън, и иновативни концепции, които предизвикват статуквото. Ето това ние наричаме French Design (френски дизайн).
Интериор на салона на Renault
Easy Life
Усещане за нашите клиенти, което улеснява техния живот, за да могат да му се наслаждават още повече.

НАШИТЕ ЕКСПЕРТНИ УМЕНИЯ

Електрическа гама E-tech
Пионери и пазарни лидери в сферата на електрическата мобилност, ние искаме да направим ежедневното ползване на напълно електрически автомобили все по-лесно и достъпно чрез нашата гама от продукти, решения и специализирани услуги.

Нулев стрес, нулеви емисии при ползване, лесна за експлоатация и зареждане, нашата гама автомобили за частни и бизнес клиенти се адаптира към вашите ежедневни потребности, като същевременно преодолява сегашните и бъдещите екологични предизвикателства.
Хибридни автомобили E-tech
Като пионери в сферата на електрическите автомобили, ние разработихме новаторската и изключителна технология E-TECH. Защитена от 150 патента, тя ни позволи да разработим два типа хибридни двигатели:
 • E-TECH:  Хибрид
 • E-TECH Plug-in:  хибрид с възможност за презареждане от електрическата мрежа
  PRO+
  Renault PRO+ е гама от професионални автомобили, услуги и мрежа, предназначени за бизнес клиенти.

  Нашата амбиция? Да направим живота ви по-лесен със специализирани решения, които отговарят на потребностите на вашата професионална дейност и подобряват ефективността на вашата работа.

  НАШИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

  Renault R-LINK
  R-LINK
  От нашата гама вградени мултимедийни системи, R-LINK 2 и R-LINK Evolution ви предлагат интуитивно и свързано усещане при шофиране.
  Renault MULTI-SENSE
  MULTI-SENSE
  Активирайте MULTI-SENSE от своя интегриран таблет R-LINK 2 и управлявайте напълно всички бордови технологии при шофиране на вашия автомобил.
  Renault 4CONTROL
  4CONTROL
  Управлявайте автомобила при всички условия благодарение на изключителната технология 4CONTROL за уникално усещане при шофиране.

  КАЧЕСТВОТО – НАШИЯТ ПОСТОЯНЕН АНГАЖИМЕНТ

  Повече от 120 години ние сме постоянно до вас при вашите ежедневни пътувания. Доверието, което ни гласувате, е най-важното, което ни позволява да се движим напред.

  Ето защо ние поемаме ангажимента да гарантираме, че всички наши автомобили и услуги отговарят на изискванията за качество и дълготрайност – от конструкцията до нашите търговски представителства и сервизи. Вашето удовлетворение е наш приоритет.

  ИСКАТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ НАШАТА ГАМА?

  Леки автомобили
  Нашата гама
  Гамата концептуални автомобили
  Нашата гама от концептуални автомобили