Запознайте се с Renault

Нашата страст винаги ни води и ни стимулира да отидем още по-далеч и да се справим с предизвикателствата на автомобилния бранш, с цел да ви предложим усещане специално за вас. Влезте в света на Renault!

Марката

Вече повече от век ние сме заедно с вас всеки ден и ви представяме предимствата на нашата страст като по този начин ви позволяваме да живеете живот, пълен с емоции.
Renault TALISMAN
Марката Renault
Чувствен и топъл стил, новаторски концепции, продукти и услуги, разработени да отговорят на всичките ви потребности... Вижте какво ни прави различни.

Страст за цял живот

Водени от нашата страст, ние преодоляваме ограниченията и пренаписваме правилата на автомобилния бранш.
Renault EZ-ULTIMO
Концептуалните автомобили на Renault
Разгледайте нашата гама от концептуални автомобили, които обединяват бъдещето и настоящето и въплъщават нашата визия за автомобила на утрешния ден.
Renault 4CONTROL
EasyLife
Запознайте се с технологиите Renault EASY DRIVE и Renault EASY CONNECT, както и с нашите новаторски двигатели.

Регламенти

Играем важна роля в развитието на регламентите за автомобилите и наше задължение е да ви информираме за това какво представляват промените и какви са техните последици за вас.
Концептуален автомобил на Renault
WLTP
Винаги сме се интересували и ангажирали с намаляване на вредното въздействие върху околната среда от нашите продукти, а от септември 2018 г. всички наши нови автомобили са одобрени по WLTP.
Renault REACH
Законодателство по REACH
Работихме упорито за насърчаване на отговорното използване на нашите продукти и за стимулиране на опазването на човешкото здраве от рисковете, свързани с химическите вещества.
Дизелов двигател с AdBlue
Обозначение на дизелови и бензинови двигатели
В съответствие с нашите фирмени ценности, ние разработихме два нови дизелови и бензинови двигателя с намерението да намалим замърсяващите емисии от нашите автомобили.

Новини

Научете всички новини от Renault България
Новини 2 на Renault
Новини за Renault България
Научете всички новини за любимите ви модели или за дейността на Renault в България.
Новини 2 на Renault
Записване за бюлетина на Renault
Запишете се за бюлетина на Renault, за да се в крак с всички актуални новини, които ще получавате редовно във вашата имейл поща.