Технически спецификации

ZOE E-TECH 100% ELECTRIC

Разгледайте размерите на Renault ZOE E-Tech 100% electric

Renault ZOE E-Tech 100% electric  ще се побере ли във вашия гараж? Дължина, височина, ширина и т.н. Разгледайте размерите му в подробности.

Наелектризиращи емоции

ДВИГАТЕЛИ R135 И R110
Двигатели R135 и R110
2 нива двигатели

Двигател R135

Renault ZOE E-Tech 100% electric  е оборудвано със 100 kW двигател и ви предлага още повече удоволствие и емоции! Мощността от 136 к.с. и въртящият момент от 245 Nm ви позволяват да се насладите на подобрена производителност, гъвкавост и комфорт, особено по автомагистралите.

Двигател R110

Като осигурява мощност от 80 kW (108 к.с.) и въртящ момент от 225 Nm, двигателят R110 осигурява ефективност и гъвкавост на ZOE E-Tech 100% electric  за истински комфорт по време на пътуване, като същевременно запазва пробега.
РЕЖИМ B
Режим B
Натискайте спирачката по-рядко и си почивайте!

Когато активирате режим B с еднократно натискане на скоростния лост, ZOE E-Tech 100% electric  намалява скоростта по-бързо веднага след като отпуснете педала на газта. Така използвате спирачния педал по-рядко и се наслаждавате на по-плавно и отпускащо шофиране.
ЕЛЕКТРОНЕН СКОРОСТЕН ЛОСТ E-SHIFTER
Електронен скоростен лост E-Shifter
От един режим в друг – само с едно движение

Забравете за механичните скоростни лостове! С електронния скоростен лост E-Shifter можете да превключвате от режим B към режим D и обратно или да превключвате към задна скорост с едно натискане на бутон. Избраният режим на шофиране се извежда на конзолата, както и на 10-инчовия екран на водача. Няма нужда и от режим на паркиране – Renault ZOE E-Tech 100% electric се заковава на място веднага щом изключите двигателя.

Подробна информация за Renault ZOE E-Tech 100% electric

Дизайн на новото ZOE

Renault ZOE E-Tech 100% electric в подробности


Разгледайте и...

Clio E-Tech
CLIO E-TECH FULL HYBRID
Arkana E-Tech
ARKANA E-TECH FULL HYBRID